Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief als donateur of belangstellende.
Veel leesplezier met deze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief nummer 30

voor donateurs en belangstellenden van de Stichting Friese Tjottervloot


Doe mee aan het Kruis van Heeg 2.0

Kruis van Heeg 2.0


Zaterdag 22 augustus organiseert WaterSportvereniging Heeg (WSH) voor de 37ste keer het Kruis van Heeg. Voor de eerste keer vindt dit evenement plaats vanuit het nieuwe watersportcentrum van de WSH en SFT.
Het Kruis van Heeg is een lange-afstandszeilwedstrijd op het Heegermeer en de Fluessen. Voorheen duurde de wedstrijd een hele dag, maar Kruis van Heeg 2.0 betekent dat er een ochtend- en een middagwedstrijd is. Hierdoor is er meer ruimte voor gezamenlijke gezelligheid op de wal en dat is net zo belangrijk bij deze wedstrijd als het zeilen zelf.
De SFT wil graag met zo veel mogelijk tjotters deelnemen aan het Kruis van Heeg. Er zijn nog 4 tjotters beschikbaar. Wil je meedoen met een tjotter, stuur dan even een e-mail naar info@friesetjottervloot.nl. Wij kunnen je dan vertellen of er nog een tjotter beschikbaar is. Klik hier voor meer informatie over het Kruis van Heeg 2.0.

Nieuwbouw watersportcentrum

Vorderingen nieuwbouw

Ondanks de vakantie, zit de vaart er goed in bij de bouw van ons nieuwe onderkomen. Vele vrijwilligers hebben geholpen en helpen nog steeds elke dag. Het pand is nog niet af, maar al wel zo ver gevorderd, dat onze huisgenoot WSH er naartoe is verhuisd. Houd onze Facebook pagina of het blog over de nieuwbouw in de gaten!
Reünie in Lemmer

Rond en Plat

Op 22 en 23 augustus is voor de 43ste keer het platbodemweekend op de Wijde Ee bij Drachten, ook wel bekend onder de naam Drachten-Veenhoop. Wil je deelnemen aan dit evenement met een tjotter, stuur dan een email naar info@friesetjottervloot.nl. Wie weet is er nog een tjotter vrij!
Maandblad Zeilen

Tjotters in het nieuws!

In de derde week van augustus verschijnt het nummer van Zeilen met een uitgebreide reportage over de tjotters. Eerder publiceerde Zeilen al een videoverslag. Voor wie dat nog niet heeft gezien, klik hier.

Denk mee! 

Eind dit jaar is het nieuwe watersportcentrum klaar. Vanaf 2016 kunnen we vanaf onze nieuwe locatie veel beter gebruik maken van de tjotters dan voorheen. We willen meer activiteiten organiseren en de eerste ideeën daarvoor hebben we al. We zouden graag willen weten wat donateurs nog missen aan activiteiten. Denk met ons mee en stuur je ideeën naar info@friesetjottervloot.nl. 
Copyright © 2015 Stichting Friese Tjottervloot
All rights reserved.