Copy

aUGUST 2013

Klik her hvis du har problemer med grafik eller links?
Forebyg gener i nakke og skuldre
Er der mange på din arbejdsplads, der klager over smerter i nakke, skuldre, arme og hænder? Så kan det være tegn på dårlig indretning eller arbejdsvaner. Men det kan også skyldes stress eller dårlig psykisk trivsel.
 
I dette nyhedsbrev kan du læse mere om den sammenhæng. Få også gode råd til at forebygge de fysiske gener, der ved skærmarbejde. Det handler blandt andet om at variere arbejdet og give medarbejderne indflydelse.
Smerter er kroppens advarsel
Når man arbejder med skærm, er smerter i muskler og led en advarsel fra kroppen om, at noget er galt. Det kan være alt fra dårlige arbejdsforhold til dårlig trivsel.
Gode råd til medarbejderne
Lav noget andet, skift indstilling på stolen eller tag et par armbøjninger. Send flere gode her og nu råd rundt til dine kolleger, hvis de døjer med ondt i bevægeapparatet.
En arbejdsplads der forebygger
Arbejdsmarkedscenter Nord i Aarhus Kommune har sat ind på flere områder for at forebygge muskel- og skeletbesvær på kontoret.
Konference: Social kapital i praksis
Øg produktiviteten med fokus på jeres kerneopgave. Styrk den relationelle koordinering. Tag på konference i november, hent inspiration og prøv vores nye værktøjer.
LÆS MERE
Social kapital og forandringsledelse
Tag på konference i november og få input til at arbejde strategisk med social kapital under forandringer. Du vil møde forskere, konsulenter og arbejdspladser med gode erfaringer.
LÆS MERE
AFMELD NYHEDSBREV   |   OPDATER DINE OPLYSNINGER
Copyright © 2013 Branchearbejdsmiljørådene for den
offentlige og finansielle sektor - 3 BAR, Anvendelse
tilladt ved tydelig angivelse af kilde.