Copy
Se dette nyhedsbrev i din browser

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S etablere ny varmecentral til Lalandia i Vestjylland

Aktive Energi Anlæg A/S har i særlig grad ved dette nytænkende projekt haft stor fokus på virkningsgrader, økonomi og på at anlægget skal være betjeningsvenligt for driftspersonalet, have den rette tekniske kvalitet, og ikke mindst være driftssikkert således, at anlægget kan fungere stabilt med en høj ydelse i mange år frem.

Læs mere om etablering af den komplette varmecentral her

Gudenådalens Energiforsyning A.m.b.a. vil reducere miljøbelastningen

Aktive Energi Anlæg A/S skal som totalentreprenør levere og etablere et komplet 3,6 MW el-drevet varmepumpeanlæg, der optager energien fra omgivelserne ved en udeluft temperatur på 0°C / 90% RH (designpunkt) gennem en glykol/vandkreds.

Formålet er at en større andel af den producerede energi kommer fra vedvarende energi samt at udledningen af CO2 fra Gudenådalens Energiselskab vil blive reduceret med 10% med gennemførelse af projektet.

Varmepumperne vil fortrænge en væsentlig del af de fossile brændsler, der i dag ligger til grund for varmeproduktionen og samtidig kan de producere billigere og grønnere varme til forbrugerne hos Gudenådalens Energiforsyning A.m.b.a.

Læs mere om det nye varmepumpeanlæg her

Velkommen til nye medarbejdere

Den 1. december kunne vi byde Jonas Svalling velkommen på AEA-holdet. Jonas er uddannet teknisk designer, og han har bred erfaring fra bl.a. Hannells Industrier A/S, Pilgaard Ejendomsservice og Langkjær Staalbyg A/S. Jonas skal varetage forskellige opgaver i Projektafdelingen, som kvalitets sikring, dokumentation, opfølgning med underleverandører oa.

Den 1. november kunne vi byde velkommen til Anders Salskov Dürr Reese. Anders er ansat som Industrimontør i Serviceafdelingen. Anders har stor erfaring med rørmontage og præfabrikation.

Mød alle vores eksperter her

Glædelig jul & godt nytår

Året går på hæld, og hos AEA vil vi benytte lejligheden til at sige tusind tak til vores kunder og samarbejdspartnere for et spændende og udfordrende år. Mange nye ting er sket for vores virksomhed og hos AEA kigger vi tilbage på 2020 som et år med fart på.

Vi har haft rivende travlt og fået mange spændende projekter mellem hænderne. Vi kan derfor næsten ikke få armene ned, når vi oplever, at vores bæredygtige og ressourcebesparende løsninger gør en stor forskel for vores kunder.

Vi glæder os til at kickstarte 2021, hvor vi håber at fortsætte det gode samarbejde med kunder og vores store netværk i hele landet med mulighed for at yde et aktivt og værdifuldt bidrag til klimabeskyttelse.

Facebook
Website
LinkedIn
YouTube
Copyright © 2020 Aktive Energi Anlæg A/S, All rights reserved.


Ønsker du at ophæve dit abonnement eller ændre, hvordan du modtager e-mails fra os?
Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde dig vores liste.

Email Marketing Powered by Mailchimp