Copy
Se mailen i din browser

Innovativ strategi sikrer mindre miljøbelastning og en bedre driftsøkonomi

Aalborg Forsyning har meget stort fokus på at blive grønnere og har besluttet at opgradere varmecentralen for at sikre mindre miljøbelastning og bedre driftsøkonomi.

AEA skal levere, etablere og installere den komplette løsning til Aalborg Forsyning, der omfatter projektledelse, design, fremstilling, levering, opstilling, idriftsættelse, afprøvning og dokumentation af ombygning af komplet anlæg.

Læs mere om projektet her

Blandt Danmarks billigste, grønneste og mest stabile varmeforsyninger

Lemvig Varmeværk udvider deres eksisterende varmeproduktionsanlæg med en ny el-kedel og akkumuleringstank, der skal sikre nuværende forbrugere og kommende generationer en endnu mere sikker, stabil og klimavenlig varmeforsyning.

I samarbejde med Lemvig Varmeværk A.m.b.a. står AEA for denne gennemtænkte klimavenlig løsning, som støtter op om politikeres ønske om elektrificering af fjernvarmesektoren.

Læs mere om projektet her

Med udnyttelse af energitilskuddet energioptimeres produktions- og kedelanlæg

Grundet fremsynethed samt et ønske om fokus på energioptimering, har Metafix A/S valgt at investere i en løsning med konvertering fra LPG-gas til naturgas.

Som leverandør skal AEA levere og etablere den totale ombygning af komplet gasinstallation fra LPG-gas til naturgas og har stor fokus på energioptimering, økonomi og på at anlægget skal være betjeningsvenligt for driftspersonalet.

Læs mere om projektet her

Fjernstyring og overvågning af dit energianlæg

AEA har udviklet et fleksibelt og kundetilpasset web-baseret fjernstyrings- og overvågningssystem, der er bygget på en Siemens PLC S7-1200.

Overvågningen og styringen af anlægget kan foregå både via en computer placeret f.eks. i teknikrummet eller på driftskontoret - og ved fjernovervågning via computer, smartphones og tablets.

Ud over at kunne se den aktuelle status, er der også mulighed for at foretage resetting samt afmelde alarmer og fejlmeldinger.
 
Denne løsning giver driftslederen ”frihed” og mulighed for:

  • Fjernstyring/betjening og overvågning af op til 3 anlæg.
  • Alarmhåndtering af op til 32 alarmer pr. anlæg.
  • SMS-service for modtagelse af alarmer
Kontakt os for mere information om det nye system

Intet er for småt eller for stort!

AEA’s dygtige og erfarne smede-team er i fuld gang med rørinstallationerne til ”Udpumpningsanlægget for fjernvarmeledning mod øst og pumpestation Dybkær” for Silkeborg Forsyning (UPA Øst).

Læs mere om etablering af det nye udpumpningsanlæg her

Kontakt AEA-montageleder, Jacob Christensen, hvis du vil vide mere om totalentrepriser på rørinstallationer på
Telefon: +45 81 40 03 43
Mail: jhc@aea.dk
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 Aktive Energi Anlæg A/S, Alle rettigheder er reserveret.


Ønsker du at ophæve dit abonnement eller ændre, hvordan du modtager e-mails fra os?
Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde dig vores liste.

Email Marketing Powered by Mailchimp