Copy
View this email in your browser

Innovativt samarbejde mellem AEA og tyske 2G Energy AG sikre højere udbytte og lavere omkostninger på brændstof

Vi er glade for at kunne bekendtgøre, at vi har indgået et stærkt samarbejde med 2G Energy AG. Gennem 2G Energy AG forhandler vi nu gasmotoranlæg til decentral produktion af elektricitet og varme. Gasmotoranlæg fra 2G Energy har nogle af de højeste virkningsgrader på markedet og lange serviceintervaller.

I gasmotorinstallationer kan der fyres med både Naturgas, Biogas og H2 (brint).

Det er meget vigtig for AEA at anlægsudformning tilpasses kundens ønsker samt at der udføres teknisk, optimale anlægsløsninger i enten eksisterende bygninger eller ved nyopført bygning til installation af gasmotoranlægget.
Se vores brochure om 2G gasmotoranlæg

Opkøb skaber yderligere vækst for AEA

AEA har overtaget Flammetesten og vækster dermed yderligere i Serviceafdelingen.

Med overtagelsen af Flammetesten v/Svend Erik Vollbrecht den 1. september 2021 fortsætter AEA den positive og stærke udvikling i serviceafdelingen.

AEA er teknisk totalentreprenør med speciale i fjernvarmeværker, kraftvarmeanlæg og i industrien og har egen service- og montage afdeling.

Med opkøbet af Flammetesten har AEA skabt en endnu stærkere platform, som er målrettet service. Flammetesten har ekspertisen i service og vedligehold af gas- og oliefyr samt damp- og procesanlæg. ”Med opkøbet har AEA opnået yderligere kompetencer til en i forvejen stærk serviceorganisation”, siger Servicechef, Claus Vilstrup Kristensen, AEA.

Udover at fokusere på vores nuværende kerneydelser inden for fjernvarme og industri, giver opkøbet yderligere muligheder for udvidelse af serviceafdelingen. ”Med Flammetestens mange år i branchen, og den udvikling AEA har gennemgået over de seneste år, er kombinationen helt rigtig, og jeg ser positivt på fremtiden”, siger adm. direktør Kim Jørgensen, AEA.

Læs mere om vores serviceløsninger her

Varmepumpeanlæg erstatter gasdrevne motoranlæg

Med fokus på virkningsgrader og økonomi etablerer Feldborg Kraftvarmeværk A.m.b.a. & Haderup Kraftvarmeværk A.m.b.a. hver et luft til vand varmepumpeanlæg.

Vi har i samarbejde med Fenagy A/S valgt at levere de 2 varmepumpeanlæg med CO2, som kølemiddel. CO2 er et såkaldt naturligt kølemiddel med flere gode egenskaber.

Læs om projektet her

Besøg os på Dansk Fjernvarmes Landsmøde!

Nu kan vi endelig mødes til Dansk Fjernvarmes Landsmøde igen efter sidste års Corona-aflysning - og vi glæder os rigtig meget!

Temaet i år er CENTRUM FOR DET GRØNNE DANMARK og her kan vi virkelig bidrage med vores ekspertise og mange års erfaring indenfor teknisk rådgivning af moderne og grøn teknologi indenfor fjernvarmeforsyning.

Vi ses d. 28. og 29. oktober i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Har du ikke allerede tilmeldt dig, så kan du gøre det her

AEA er i rivende udvikling!

Det sidste kvartal har vi styrket vores team yderligere med dygtige og stærke kompetencer. Vi ønsker alle velkommen ombord hos AEA og glæder os rigtig meget til samarbejdet 😊

Svend Erik Vollbrecht
Servicetekniker

Svend Erik skal være med til at styrke Serviceafdelingen med hans store ekspertise i service og vedligehold af gas- og oliebrændere samt damp- og procesanlæg.
Birgitte Andreasen
Projektassistent

Birgitte skal assistere i Projektafdelingen med opgaver omkring projektløsning, bl.a. dokumentation, indkøb, kvalitetssikring, byggeansøgning, tegnearbejde og lignende.
Johan Haugaard Pedersen
Bachelorpraktikant

Johan skal arbejde med opgaver indenfor projektering af anlæg. Johan er i praktik hos AEA mens han læser til Maskinmester på Aarhus Maskinmesterskole.
Carsten Opfermann
Servicetekniker

Carsten skal være med til at styrke/udvikle vores Serviceafdeling på Sjælland sammen med Flemming Knop.
Vagn K. Andreasen
Teknisk design koordinator

Vagn bliver nøgleperson i projekternes tilbudsfase og vil være ansvarlig for gennemgang af tekniske løsninger og teknisk design.
Svend Erik Lund
Montagekoordinator

Svend Erik skal være med til at styrke montageafdelingen, og sikre mere support fra service til salg og projektafdelingen.
Vi er stadig i rivende udvikling og søger flere dygtige medarbejdere. Er du løsningsorienteret og proaktiv - og har du lyst til at arbejde med bæredygtige og miljørigtige anlæg, så kig ind på vores hjemmeside og se hvilke stillinger vi søger medarbejdere til.
Se vores stillingsopslag her
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 Aktive Energi Anlæg A/S, Alle rettigheder er reserveret.


Ønsker du at ophæve dit abonnement eller ændre, hvordan du modtager e-mails fra os?
Du kan opdatere dine præferencer eller afmelde dig vores liste.

Email Marketing Powered by Mailchimp