Copy
Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser
Beste reünist,
Het kind van Isis en Osiris brengt u de periodieke nieuwsbrief, vol terugblikken en aankondigingen.
Verslag reünistendag 2013: "Vroeger was alles beter"

18 Mei was het weer de jaarlijkse Reünistendag en leden van de Stichting Reünistenfonds Horus hebben weer geprobeerd een bijzondere dag neer te zetten. Helaas viel de reünistendag dit keer in het Pinksterweekend dus het was niet zo druk als we hoopten. Ondanks dat is het een hele gezellige dag geweest.

We begonnen dit keer vroeger zodat ouders met (kleine) kinderen konden bijkletsen terwijl de kinderen konden ballengooien, sjoelen en koekhappen. De vele aanwezige kinderen hebben zich prima vermaakt en het was een aparte beleving om een hele horde kleuters en peuters door Catena te zien rennen.
Na de kindermiddag was het tijd voor de borrel. Voor iedere bezoeker stond een glas Kir klaar en voor de kids limonade. Nu was het tijd voor de verhalen van Vroegâh. Naast enkele bekende gezichten uit de jaren '60 waren er zowaar weer ook wat anderen die de weg naar de Kolfmakersteeg hadden weten te vinden. Toch anders dan het vertrouwde Rapenburg 127.
Het diner bestond dit keer uit een buffet met een los wijnarrangement. Tijdens het eten heeft de zanggroep van Catena een tweetal korte optredens verzorgd. Er was een wijnarrangement bij het eten waar dit keer een speciaal Horus-glas gebruikt kon worden. Dit Horus-glas word gratis gegeven bij een machtiging voor een jaarlijkse donatie van 25 euro of meer. Na het eten kwam oud Catena DJ Herman ons vermaken met zijn uitstekende muzieksmaak, waarmee tot in de late uurtjes de reünistendag 2013 is afgesloten.
 
Voor een uitgebreider verhaal en de foto’s: kijk op www.horusfonds.org
De volgende reünistendag is op zaterdag 17 Mei 2014!
Even voorstellen: Bestuur VSL Catena 2013-2014
 
Geachte horusleden,
Ook dit jaar wordt Catena weer voorzien van een vers aangespoeld groepje tuig, dat zich het komende jaar wil inzetten om de vereniging de goede kant op te sturen, en vanaf dit jaar maar liefst met z’n zevenen! Op het moment van schrijven is de officiële wisseling nog niet voltrokken, maar wij zitten al enthousiast op onze computers te tikken en door het pand te huppelen.

Dominique Chrétién, voorzitter
Deze jongedame kan met haar charmes en organisatorisch talent het kippenhok prima onder de duim houden. Streng doch rechtvaardig laat ze haar voorliefde voor katten bij ons blijken, maar kan ze ook tijdens gezellige borrelavonden haar gevoeligere kant laten zien.
 
Anne-Floor de Kanter, secretaris
Onze jongste van het stel heeft desalniettemin een even grote liefde voor de vereniging. Met haar ervaring als secretaris voor de activiteiten-commissie weten wij ook zeker dat zij ons niet teleur gaat stellen. Daarbij geeft haar vrolijk karakter ons een extra boost om door te zetten.
 
Maaike Goudriaan, penningmeester vereniging
Als één van onze double trouble pennie-Gingers gaat Maaike zorgen voor alle betalingen in en rondom onze vereniging, zoals de contributie van de leden. Let dus goed op deze terugkomende betaling, anders verlies je je ziel!
 
Rik Bussink, penningmeester sociëteit
De roodharige achterhoekse wederhelft heeft genoeg kennis (en ervaring) met bier en drank dat hij een ideale kandidaat was om de financiën daarover te mogen managen. Laten we dat hem dan ook maar laten doen, voordat hij zijn kilt omhoog trekt en het zelf opdrinkt.
 
Eveline Lameer, Assessor Intern.
Wie de taak op zich neemt om als secondelijm van de commissies op Catena te mogen functioneren, weet dat diegene een ijzersterk karakter nodig heeft. Onze harde (maar toch lieve) Eveline gaat dus tijdens de vergaderingen de steekwapens verborgen proberen te houden.
 
Wilmer Smook, Assessor Extern
Tussen de andere korporalere verenigingen van Leiden moet Catena oppassen niet weggeknepen te worden. Gelukkig kan Wilmer met zijn twee meter genoeg opvallen om zelfs de meest bekakte en veel te zelfverzekerde bal te benaderen en de contacten te verbeteren en onderhouden.
 
Bart Rodenburg, Assessor Sociëteit
Een nieuwe functie is heel spannend. Toch pakt Bart zijn technische en organisatorische taken voor het pand prima op. Met zijn lange bruine lokken weet hij als een ware pandbaas de boel op zijn fundamenten vast te laten zitten en de boel draaiende te houden.
                     
Activiteiten:
 
●Komende activiteit: Ouwelullenuitzit VII, Zaterdag 21 September 2013, 21:00
Op de eerste ouwelullenuitzit van het nieuwe jaar willen we graag de nieuwe oud-leden en reünisten verwelkomen van het afgelopen jaar. 4 keer per jaar is er een ouderwetse uitzit, met lekkere muziek en hapjes, speciaal voor oud-leden en reünisten die nog eens aan de bar willen hangen. Het wordt alweer de VIIe editie en tot nu toe is het altijd een gezellige en vooral late nacht geworden. Dus roep wat oud jaar-, commissie-, genootschaps- of gewoon bekenden bij elkaar en kom weer eens ouderwets barhangen.
 
●Net als vroeger: Een gezellig avondje Catena met een PubQuiz!
Op zaterdag 19 oktober organiseert Stichting Reünistenfonds Horus voor alle reünisten en kortingsleden van VSL Catena een PubQuiz met aansluitend dixo.
 
18:30 uur: Kom met je team voorafgaand aan de PubQuiz mensa eten en krijg per team een fles wijn kado! Kosten mensa: 5 euro pp. Wees gerust, je maakt geen kans op een afwasbord of het kortste luciferhoutje; een afwasser is geregeld. Schrijf je wel van tevoren in via secretaris@horusfonds.org, zodat de kokers weten hoeveel buikjes ze te eten moeten geven.
20:30 uur: Maak een team van maximaal 5 personen en neem deel aan de PubQuiz! Deze keer speciaal met cocktails en frituur happen persoonlijk geserveerd aan jouw tafel.
22:30 uur: Na het kraken van de hersenen is het tijd voor een luchtig dansje op de blije muziekjes van één van onze befaamde Catena-DJ’s. Natuurlijk blijft de cocktailbar tijdens de dixo open.
 
●En wat verder in de toekomst: 14 december is er Ouwelullenuitzit VIII en met de jaar-wisseling is Catena natuurlijk een prima plek om elkaar de beste wensen te wensen!
Kort
 
●Ben jij ooit een (ludieke) ‘traditie’ gestart op Catena die misschien nog bestaat, of misschien al lang vergeten is? Stuur ze in! Of het nu een genootschap is, of alleen een gezamenlijk borrelmoment, stuur je verhaal in; Met veel plezier zouden wij een mooie verzameling van dergelijke verhalen bij elkaar krijgen.
 
●We zijn nog steeds bezig met de themadagen waarmee we hopelijk de komende tijd verschillende groepen die op Catena iets met elkaar deelden bij elkaar kunnen brengen. Heb jij nog een goed idee voor een themadag? Neem dan contact op met secretaris@horusfonds.org.
 
● Ons bankrekeningnummer (19.84.22.164 t.a.v. Stichting Reünistenfonds Horus te Leiden) staat natuurlijk altijd open voor donaties, maar graag willen we u er ook op wijzen dat er op onze website nu ook een machtigingsformulier is te vinden. Zoals eerder genoemd mag u bij een machtiging van 25 euro als bedankje een van onze Horus-glazen komen halen bij een activiteit.
Links
 
De website: http://www.horusfonds.org
Facebookgroup: https://www.facebook.com/groups/118861258134813/
Twitter: @HorusReunisten https://twitter.com/#!/HorusReunisten
LinkedIn: http://www.linkedin.com/groups?home=&gid=1798898&trk=anet_ug_hm
 
Copyright © 2013 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp