Beleef vitaliteit en uitstraling met natuurlijke producten voor een gezonde prijs         Bekijk deze email in uw browser

Het vloeibare goud voor uw huid 

Arganolie is een schaarse olie met een unieke samen­stelling, die uit de vruchten van de Arganboom (Argania spinosa) wordt geperst. Tot 15 jaar geleden had nog bijna niemand van deze olie gehoord. De populariteit van deze olie groeit met de dag. Steeds meer mensen uit Europa, Amerika en Ja­pan ontdekken de vele voor­delen van Arganolie.

De unieke samenstelling van Arganolie maakt deze bijzonder geschikt voor cos­metisch gebruik. Zuivere reukloze biologische Arga­nolie is zeer schaars, dit in combinatie met de vele cos­metische toepassingen van deze olie maakt dat het ook wel “vloeibaar goud” wordt genoemd.

Cosmostar Arganolie is een fantastisch product. De bestanddelen in deze unieke olie beschermen de huid en vergroten haar weerstand. Uw huid blijft gezond en zacht aanvoelen en u voelt zich weer als herboren.

De toepassingen van deze olie zijn niet nieuw. Arganolie wordt al eeuwen gebruikt. Het is bekend dat de Feniciers al in 1219 bewust waren van de kracht van Arganolie.

De voordelen van Cosmostar Arganolie:
  • 100% zuivere koudgeperste biologische Arganolie
  • zeer zuinig in gebruik
  • te gebruiken voor huid, haar en nagels
Bekijken

Tips

Kuurbehandeling vermoeide huid: elke dag gedurende 3 weken enkele druppels op de gereinigde huid van gezicht, hals  en decolleté aanbrengen en zachtjes in masseren.

Behandeling breekbaar, dof en futloos haar: breng een half uur voor het wassen wat Arganolie aan op de hele lengte van het haar. Daarna wassen en goed uitspoelen.

Behandeling breekbare nagels: masseer de nagels en nagelriemen dagelijks met een paar druppels Arganolie.
Email
Weblog
Facebook
Twitter
De Gier
Drogistvoordeel.nl is een onderdeel van De Gier Drogisterijen bv
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2015 Drogist Voordeel, All rights reserved.