Toekomst

Een jaar geleden zijn we vol enthousiasme gestart met de proeftuin of een overname haalbaar is om De Gier Drogisterijen de toekomst in te loodsen met een nieuwe eigenaar. 

Inmiddels zijn Arianne en ik, Frankie, tot de ontdekking gekomen dat ondanks de goede intentie, het geen haalbare kaart is gebleken. Wij vinden dit beiden erg jammer, maar zijn wel op basis van vertrouwen en wederzijds respect tot de conclusie gekomen dat we dan ook maar beter per direct de intentie tot overname kunnen beëindigen. 

Wij danken Arianne hartelijk voor haar inspanningen en wensen haar alle succes met haar toekomstplannen. 

Met vertrouwen in het juiste besluit zijn we uit elkaar gegaan. 

Nieuwe openingstijden


Met de overige teamleden hebben we bedacht het pensioen voorlopig nog uit te stellen vanwege de bijzondere functie van De Gier Drogisterijen voor Tilburg en omstreken. We hebben te vaak gehoord: “Fijn dat jullie niet verdwijnen”. Om wat meer vrije tijd te realiseren hebben we besloten de openingstijden met ingang van heden te wijzigen. 

Vanaf nu zijn we van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.30 tot 14.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur. Zo hopen we dat iedereen met tevredenheid de nieuwe situatie accepteert en met vertrouwd gevoel kan genieten van ons welbekend vakkundige advies en bijzondere kwalitatief hoogwaardige producten. 

Wij houden van ons vak en genieten van ieder resultaat waardoor jij aangenamer het leven geniet.
Copyright © 2017 Drogist Voordeel, Alle rechten voorbehouden.


Veranderen hoe je deze emails ontvangt?
Je kunt je voorkeuren bijwerken of uitschijven

Email Marketing Powered by Mailchimp