Beleef vitaliteit en uitstraling met natuurlijke producten voor een gezonde prijs            Bekijk deze email in uw browser

Hoge kwaliteit Vitamine B12  voor meer energie!

Vitamine B12 maakt onderdeel uit van het Vitamine B-complex.


Vroeger dacht men dat er maar één Vitamine B was. Later bleek Vitamine B uit meerdere afzonderlijke vitamines te bestaan. B-vitamines zijn water oplosbare vitamines.

Vitamine B12 voorkomt een bepaalde vorm van bloedarmoede. Daarnaast speelt het een rol bij de vorming van gezonde rode bloedcellen en zorgt het voor een goede werking van het zenuwstelsel. Verder speelt het een rol bij de stofwisseling van foliumzuur.Vitamine B12 komt enkel in voldoende grote hoeveelheden voor in dierlijk voedsel. Voedingsstoffen waarin deze stof relatief veel voor komt, zijn melk, eieren, kaas en de meeste vleessoorten. Lever is de grootste bron van Vitamine B12.
De consumptie van alcohol vergroot de behoefte aan Vitamine B12, evenals roken en het nemen van slaappillen. Iedereen die regelmatig alcohol drinkt, rookt of slaapmiddelen neemt, heeft behoefte aan Vitamine B12. Daarnaast hebben vegetariërs zeker baat bij het innemen van deze vitamine, omdat deze mensen veel te weinig dierlijke producten consumeren.


 
Zelfs wie geen duidelijk tekort aan deze vitamine vertoont, krijgt een enorme opkikker wanneer een supplement met Vitamine B12 wordt ingenomen. Een verhoogde energie is een direct gevolg van de inname van deze vitamine.
Bekijken
Email
Weblog
Facebook
Twitter
De Gier
Drogistvoordeel.nl is een onderdeel van De Gier Drogisterijen bv
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2014 Drogist Voordeel, All rights reserved.