Beleef vitaliteit en uitstraling met natuurlijke producten voor een gezonde prijs  |  Bekijk deze email in uw browser

Bach bloesems, voor een positieve kijk op het leven

Een positieve kijk op het leven, een lekker en fit gevoel, een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is het streven van de Bach bloesems.

De geheel natuurlijke Bach bloesems helpen onze gemoedsstemmingen bij bepaalde gebeurtenissen beter in evenwicht te houden en in harmonie te blijven met onszelf. Een vriendelijke helpende hand van de natuur om ons emotioneel evenwicht terug te vinden en vrolijk en vol vertrouwen vooruit te kijken.

Dr. Bach beschrijft de zes meest populaire bloesems als volgt:
Walnut


Emotiegroep: blijf bij jezelf


Voor degene die vaststaande idealen en ambities hebben in het leven en die aan het uitvoeren zijn, maar in zeldzame momenten van hun eigen ideeën, werk en doelstelling worden afgebracht door het enthousiasme of de sterke meningen van anderen. Deze remedie maakt standvastig en geeft bescherming tegen invloeden van buitenaf.
Hornbeam 


Emotiegroep: ken jezelf 


Voor degene die zich geestelijk of lichamelijk niet opgewassen voelen tegen de last van hun leven. Mensen voor wie de alledaagse gebeurtenissen te zwaar lijken om te volbrengen, al slagen ze er doorgaans wel in hun taak naar behoren te vervullen. Voor degene die geloven dat iets aan hen, geestelijk of lichamelijk, sterker moet worden voordat ze hun taak met gemak kunnen uitvoeren.
Impatiens


Emotiegroep: maak contact met anderen


Mensen die snel handelen en denken en alles het liefst op stel en sprong gedaan willen hebben, zonder aarzeling en zonder uitstel. Als ze ziek worden, willen ze weer zo snel mogelijk beter worden. Ze hebben grote moeite met mensen die traag zijn, want dat vinden ze verkeerd en alleen maar tijdverspilling. Ze zullen er alles aan doen om deze mensen sneller te maken. Vaak werken ze het liefst alleen, zodat ze alles in hun eigen tempo kunnen doen en bedenken.
White chestnut


Emotiegroep: leef bij de dag


Voor mensen die niet kunnen voorkomen dat bepaalde gedachten, ideeën en argumenten die ze eigenlijk niet toe willen laten hun hoofd binnen dringen. Meestal gebeurt dat op een moment dat de geest te weinig om handen heeft om gefocust te blijven. Gedachten die maar in ons hoofd blijven cirkelen en niet weggaan of weer terug komen nadat we ze hadden afgevoerd. Ze blijven ons maar door het hoofd jagen, tot het een heuse mentale kwelling wordt. De aanwezigheid van zulke onaangename gedachten verstoort de vrede en staan in de weg van gewoon bezig zijn met werk of de plezierigheden van de dag.
Mimulus


Emotiegroep: je zorgen overwinnen


Angst voor wereldse zaken, ziekte, pijn, ongelukken, armoede, voor het donker, om alleen te zijn, angst voor tegenslag. Angsten voor het dagelijkse leven. Deze mensen dragen in stilte en in het geheim hun angst en durven er niet vrijuit met anderen over te praten.
Star of Bethlehem


Emotiegroep: vind hoop en geluk


Voor mensen met een groot verdriet, die tijdelijk verkeren in een situatie die hen erg ongelukkig maakt. De schok van slecht nieuws, het verlies van een dierbare, de schrik na een ongeluk en soortgelijke situaties. Aan degene die aanvankelijk weigeren getroost te worden geeft deze remedie toch enige steun.
Bron: The Twelve Healers and Other Remedies - Edward Bach.
Bach bloesems worden toegepast volgens de methode van Dr. Bach.
Bekijken
EMAIL
WEBLOG
FACEBOOK
TWITTER
DE GIER
Drogistvoordeel.nl is een onderdeel van De Gier Drogisterijen bv
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2016 Drogist Voordeel, All rights reserved.