Beleef vitaliteit en uitstraling met natuurlijke producten voor een gezonde prijs    |    Bekijk deze email in uw browser

Weten om niet te vergeten...

De gemiddelde Nederlander komt niet aan de dagelijks voorgeschreven hoeveelheid vitaminen, mineralen en bouwstoffen. Het is verstandig om alle mineralen, vitaminen en bouwstoffen toch binnen te krijgen om met meer energie en gezonder, door het leven te gaan.
De verschillende micro-voedingsstoffen hebben een gunstige invloed op talloze lichaamsprocessen zoals het natuurlijk afweersysteem, de bloeddruk, het zenuwstelsel, de spijsvertering en de vochthuishouding.
Bekijken
Ons afweersysteem kan door allerlei oorzaken in de war zijn. Afhankelijk van de oorzaak van de verminderde afweer zijn er meerdere natuurlijke producten te gebruiken om het afweersysteem te activeren om de oorzaken te overwinnen. Verschillende voedingsstoffen zijn van belang voor het in stand houden van een goed functionerend afweersysteem.
Echinacea Purpurea is zo’n kruid die een gunstige invloed heeft op het aspecifieke immuunsysteem. Echinacea activeert de afweer tegen ongunstige micro-organismen door de hoeveelheid cellen die hierbij een rol spelen te helpen aan te maken. Echinacea activeert het immuunsysteem vanaf 24 uur na inname, gedurende 6 dagen. 
Vlierbessen (sambucus nigra) bevatten veel anthocyanidines, rutine, isoquertine en hyperoside die volgens de laatste wetenschappelijk inzichten allemaal stuk voor stuk een activerende invloed hebben op de afweer tegen ongunstige micro-organismen.
Bekijken
Vitamine D speelt een rol bij het behoud van sterke botten en tanden en zorgt mede voor een goede weerstand. Slechts circa 10% van vitamine D komt uit de dagelijkse voeding, dus het is bijna onmogelijk om voldoende hoeveelheden vitamine D te krijgen uit uw voeding. Een vitamine die het lichaam zelf kan aanmaken is vitamine D. Dat gebeurt in de huid onder invloed van ultraviolette straling uit zonlicht. In de wintermaanden heeft de zon in Nederland onvoldoende kracht voor de aanmaak van de juiste dosering
vitamine D.
Bekijken
Email
Weblog
Facebook
Twitter
De Gier
Drogistvoordeel.nl is een onderdeel van De Gier Drogisterijen bv
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2014 Drogist Voordeel, All rights reserved.