Beleef vitaliteit en uitstraling met natuurlijke producten voor een gezonde prijs  |  Bekijk deze email in uw browser

Tijdens de vakantieperiode is filiaal Rosmolenplein normaal geopend. 
De overige teamleden genieten van een welverdiende vakantie.
Onze webshop is 24 uur per dag te raadplegen.

Toppers tijdens de warme dagen

Bij roos en een zeer droge, onrustige hoofdhuid 

Golden Naturals Dode Zeezout kuurshampoo is een ongeparfumeerde en krachtige shampoo met unieke Dode Zee mineralen, MSM en plantaardige extracten. Het zout uit de Dode Zee bevat veel mineralen en sporenelementen en komt niet voor niets steeds vaker in allerlei heilzame cosmetische producten voor. Golden Naturals Dode Zeezout kuurshampoo heeft een effectieve werking tegen dandruff, een onrustige hoofdhuid, nervositeitsroos en de daarmee gepaard gaande jeuk. Het stimuleert op een doeltreffende wijze de doorbloeding van de hoofdhuid en versnelt de celvernieuwing, waardoor het haar een gezond en schitterend uiterlijk kan krijgen. 
Bekijken
Vermoeide en zware benen? 

Voor iedereen die niet graag capsules in wil nemen is er nu een zijdezachte Ginkgo Biloba crème. Dat Ginkgo Biloba een zeer effectief en werkzaam middel is om de doorbloeding te stimuleren is natuurlijk al lang bekend. Deze heerlijk geurende crème mag gebruikt worden door iedereen en in combinatie met alle medicijnen. De crème werkt binnen 3 minuten, is niet vet en trekt snel in. Je smeert het op de plaats waar de doorbloeding niet goed is. Ledematen zoals handen, voeten en zelfs benen, die niet voldoende bloed ontvangen, zijn niet in staat een normale lichaamstemperatuur te handhaven. Vaak voelen deze ledematen dan erg moe en soms zelfs onrustig aan. Ginkgo Biloba reguleert de doorbloeding van de haarvaten door deze crème dagelijks in te masseren.
Bekijken
Een strakker postuur 

Met Bootcamp Total Body Firmer afslankgel. 
Als het te veel aan lichaamsvet de spuigaten uitloopt en je de vetrolletjes minder prominent in het zicht wil hebben, probeer dan eens deze afslankgel. Op slimme wijze bevat deze gel verschillende ingrediënten, die na in masseren de eigenschap hebben van binnenuit aan de slag te gaan. Niet alleen je stofwisseling wordt versneld, zonder een gejaagd gevoel te krijgen, ook werkt de gel vochtafdrijvend en geeft het het zogenaamde “Detoxboosteffect”, zodat je veel afvalstoffen kwijt raakt en je een kledingmaat kleiner nodig hebt. 
Bekijken
EMAIL
WEBLOG
FACEBOOK
TWITTER
DE GIER
Drogistvoordeel.nl is een onderdeel van De Gier Drogisterijen bv
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2015 Drogist Voordeel, All rights reserved.