Beleef vitaliteit en uitstraling met natuurlijke producten voor
een gezonde prijs
Email niet correct weergegeven? 
Bekijk in uw browser.

Voorkom reisziekte

Om vanaf het eerste moment optimaal van je vakantie te kunnen genieten is het wel van belang dat iedereen zich met name tijdens de reis en het verblijf goed voelt. Toch komt het maar al te vaak voor dat zodra de eerste haarspeldbochten enthousiast worden getrotseerd een van de gezinsleden misselijk wordt en moet overgeven. Ook de deining van een schip of de turbulentie in een vliegtuig kunnen identieke taferelen veroorzaken. We spreken in dergelijke gevallen van reisziekte.
Ziek tijdens de reis
De voornaamste vormen van reisziekte zijn luchtziekte, zeeziekte en wagenziekte.
Reisziekte ontstaat door een sterke prikkeling van het evenwichtsorgaan en begint meestal met zweten, gapen en een hongergevoel en wordt gevolgd door braken en duizeligheid. Kinderen hebben vaker last van reisiekte dan ouderen omdat bij hen het evenwichtsorgaan nog onvoldoende ontwikkeld is.
Voorkomen van reisziekte
Reisziekte kan het beste 1 tot 2 dagen voor vertrek preventief behandeld worden met gember. Gember is een mild en doeltreffend natuurproduct dat een maagversterkende werking heeft en bovendien het reactievermogen absoluut niet beinvloed. Gember mag om die rede zelfs zonder bezwaar door de bestuurder van het voertuig gebruikt worden.

Zonder slikken minder misselijk
Wetenschappelijke studies hebben bewezen dat een van de meest effectieve manieren om zonder medicijnen slikken de misselijkheid te bestrijden acupressuur is op het P6 punt tussen de twee grote pezen aan de binnenkant van de pols.
De plastic knopjes op de Sea Bands geven op beide polsen voortdurend druk, zodat misselijkheidsgevoel voorkomen of verminderd wordt.
Een 100% natuurlijke en veilige manier.
Niet alleen in geval van reisziekte, maar ook bij ochtendmisselijkheid tijdens zwangerschap of misselijkheid na operatie of chemokuur.

Tips bij reisziekte
  • in auto of bus: ga vooraan zitten en kijk vooruit in de rijrichting
  • zorg voor frisse lucht. Doe een raam open of blijf op het buitendek van een boot
  • eet geen zware of vette gerechten vlak voor vertrek, kies  een lichte maaltijd
  • houdt kinderen bezig met afleiding door spelletjes te doen
  • lees niet in een rijdend voertuig
  • drink tijdens de reis geen koolzuurhoudende dranken

Wij wensen je een voorspoedige reis!

Email
Email
Weblog
Weblog
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
De Gier
De GierCopyright © 2014 Drogist Voordeel, All rights reserved.