Beleef vitaliteit en uitstraling met natuurlijke producten voor een gezonde prijs  |  Bekijk deze email in uw browser

De kracht van een druppel natuur

Iedereen heeft wel eens gehoord van aromatherapie, maar niet iedereen weet wat aromatherapie is. Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het verlichten van aandoeningen met gebruikmaking van essentiële oliën.

Er zijn in principe drie gebruiksmanieren: via de luchtwegen (inademing, diffusie), via de huid (massage, baden) en via de mond.
Luchtzuivering
Er zijn verschillende oliën die de aanwezigheid van ziekmakende bacteriën verminderen als ze in een tamelijk gesloten ruimte worden verspreid. Door gebruik te maken van een aromadiffuser of -lampje waarbij gebruik gemaakt wordt van Dennen- , Oregano-, Thijm- , of Kruidnagelolie. Maar natuurlijk kun je ook oliën gebruiken die de geur in huis veraangenamen, te denken valt aan Lavendel, Sinaasappel, Ylang Ylang.
Bekijken
Massage of bad
Bij aromatherapeutische massage of baden wordt meestal gedacht aan ontspanning waarbij je een bepaalde geur gebruikt om een bepaald effect te bewerkstellingen. Dit is natuurlijk ook zo, maar er is meer. Essentiële oliën hebben niet alleen werking op de psyche, maar ook op de huid. Ze kunnen zelfs door de huid in de bloedbaan terecht komen waardoor er therapeutische effecten kunnen ontstaan zoals ontkramping, ontspanning, afvalstoffenverwijdering.
Bekijken
Inwendig gebruik
Sinds kort zijn er granules op basis van essentiële olie in de juiste dosering, die volwassenen in de mond kunnen laten smelten ter ondersteuning van een goede nachtrust, ter bevordering van de spijsvertering, voor gezonde luchtwegen of voor de blaas.
Bekijken

Wij heten u welkom in een wereld die van nature zuiver is.
Kom eens rustig kijken in een van onze filialen.

EMAIL
WEBLOG
FACEBOOK
TWITTER
DE GIER
Drogistvoordeel.nl is een onderdeel van De Gier Drogisterijen bv
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2015 Drogist Voordeel, All rights reserved.