Beleef vitaliteit en uitstraling met natuurlijke producten voor een gezonde prijs  |  Bekijk deze email in uw browser

De sleutel tot je gezondheid

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft last van overgewicht, aandoeningen of chronische ziektes. De bekende hormoon-expert Leo van der Zijde wijst een verstoorde hormoonhuishouding in het lichaam als hoofdoorzaak aan.
Door een ongezond leef- en voedingspatroon zijn de lichaamsorganen minder goed in staat om hormonen in de juiste verhoudingen aan te maken. Volgens Leo van der Zijde is dit een zorgwekkende ontwikkeling. Hij weet immers als geen ander, dat hormonen een centrale rol spelen bij alle aspecten van onze gezondheid. En als deze biochemische stoffen niet meer in de goede verhouding worden aangemaakt, dan worden we ziek. 
 
Boven de 65 gaat vooral om gewrichtsontstekingen, beroertes, hartaandoeningen en vernauwingen van de bloedvaten. In de leeftijdscategorie daaronder komt vaker eczeem, astma, depressie en migraine voor. Daarnaast heeft iedereen met een verstoorde hormoonbalans kans op overgewicht. Het optimaliseren van de hormoonproductie is dus de belangrijkste opdracht die Van der Zijde meegeeft aan iedereen, die gezond wil blijven. Dit zorgt er voor dat je je sterker, rustiger, energieker en opgewekter gaat voelen. Het helpt af te vallen en een gezond lichaamsgewicht te behouden. Bovendien wordt je immuunsysteem sterker, zodat je een ijzersterk pantser opbouwt tegen uiteenlopende welvaartsziekten. Hormonen zijn dus de sleutel tot je gezondheid. 

Bron: De Hormonendans – Auteur: Eugène Mathijssen
Meer details
EMAIL
WEBLOG
FACEBOOK
TWITTER
DE GIER
Drogistvoordeel.nl is een onderdeel van De Gier Drogisterijen bv
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2015 Drogist Voordeel, All rights reserved.