Beleef vitaliteit en uitstraling met natuurlijke producten voor een gezonde prijs  |  Bekijk deze email in uw browser

Hoe is de conditie van je haar?

Ben je blij dat je de komende dagen je haardos kunt verstoppen onder een carnavalspruik? Erger je elke dag aan haarverlies? Zie je het haar dunner worden? Lees dan onderstaand verhaal.

Haarverlies
Het is volkomen normaal dat je dagelijks tussen de 30 en 100 haren verliest. Het merendeel van de haren laat los tijdens het wassen of borstelen. Wanneer je, gedurende een wat langere periode, meer dan 100 haren per dag verliest, spreken we over haaruitval.

Haaruitval 
Als de haarwortels onvoldoende kracht hebben om het haar vast te houden en te voeden laat de haar uiteindelijk los en is haaruitval het gevolg. Haaruitval kan veroorzaakt worden door hormoonschommelingen, drukke werkzaamheden, het gebruik van medicijnen, röntgenbestraling, het volgen van diëten, etc. Bij mannen is dit vaak erfelijk bepaald terwijl bij vrouwen overmatige haaruitval vaak direct na de zwangerschap voorkomt of als één van de overgangsverschijnselen aandient. 

HAIR VITAL 
HAIR VITAL is een uitgebalanceerd voedingssupplement voor personen die te kampen hebben met haarproblemen. HAIR VITAL bevat de juiste bouwstoffen om de haarwortel van binnenuit te versterken en een gezonde haargroei te stimuleren. Een herstelkuur met HAIR VITAL van drie maanden is voldoende om het haar te revitaliseren. Met behulp van HAIR VITAL wordt dof en futloos haar weer glanzend en vitaal en behoort overmatige haaruitval tot het verleden.
Bekijken
EMAIL
WEBLOG
FACEBOOK
TWITTER
DE GIER
Drogistvoordeel.nl is een onderdeel van De Gier Drogisterijen bv
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2016 Drogist Voordeel, All rights reserved.