Beleef vitaliteit en uitstraling met natuurlijke producten voor een gezonde prijs            Bekijk deze email in uw browser

Het nieuwe middel voor 3 miljoen vrouwen met spinnenkop spatadertjes

Een spinnenkopje is een goedaardige afwijking van bloedvaatjes in de huid. Het zijn oppervlakkige rode, paarse en blauwe adertjes, die kronkelen, zodat ze op een spinnetje lijken. Spinnenkop spatadertjes zijn goed zichtbaar door de huid heen en komen meestal voor op de benen en het gezicht.
Veel Nederlanders hebben er last van, met name bij vrouwen komen spinnenkopjes vaak voor. Naar schatting heeft 30% tot 60% van de volwassenen last van spinnenkop spatadertjes of spataderen.

Een spinnenkop spatader ontstaat door een plaatselijke verwijding
van een klein huidvaatje. Dit kan het gevolg zijn van een slechte microcirculatie in de huid. Hormonale factoren zouden hierbij een grote rol spelen, zoals de pubertijd, zwangerschap of de menopauze. Ook leeftijd heeft er mee te maken; vaatwanden worden zwakker naarmate je ouder wordt. Niks geks of afwijkends dus, maar wel vervelend!

Bij aankoop van Lucovit Spinnenkop spatadertjes crème 
gratis een verpakking
Varixan forte One a day capsules (maandverpakking) t.w.v. €16,95

op = op

Lucovit Spinnenkop spatadertjes crème
100 ml voor €19,95
Bekijken
Varixan Forte One a day
30 capsules van €16,95  voor €14,95
 
Bekijken

Unieke 3-fasen behandeling: huid verstevigend, trekt samen, camoufleert direct!

3 in 1 behandeling!
Lucovit® Spinnenkop Spatadertjes is een medisch hulpmiddel voor het verminderen van spinnenkop spatadertjes en het reduceren van de roodheid en zichtbaarheid. De milde, hydraterende crème vormt een barrière die het huidoppervlak beschermt. Het vermindert de roodheid en zichtbaarheid en verbetert de microcirculatie in de huid en daarmee de doorbloeding in de adertjes. De ingrediënten werken huid verstevigend en laten de huid samentrekken. Daarnaast bevat de crème pigmenten, die ontsierende spinnenkop spatadertjes direct camouferen en de huid een egale natuurlijke teint geven, zonder strepen of vlekken.

Behandelen, verstevigen en camoufleren
Lucovit Spinnenkop Spatadertjes crème heeft een drievoudige werking. Het ingrediënt Pullulan zorgt voor het samentrekken van de huid, waardoor de haarvaatjes minder zichtbaar worden. Hyaluronzuur legt een filmlaagje op de benen en werkt huid verstevigend. Pigmenten camoufleren de ontsierende rode adertjes en geven een egale natuurlijke teint, zonder strepen of vlekken. Lucovit Spinnenkop Spatadertjes is vrij van parfum, kleurstoffen, parabenen, minerale oliën, cortisone en hormonen.
Email
Weblog
Facebook
Twitter
De Gier
Drogistvoordeel.nl is een onderdeel van De Gier Drogisterijen bv
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2014 Drogist Voordeel, All rights reserved.