Beleef vitaliteit en uitstraling met natuurlijke producten voor een gezonde prijs            Bekijk deze email in uw browser

Sint kan de baard weer scheren...

Maar dan graag wangen zonder rode uitslag.
Last van rode uitslag na het scheren? Dit voorkom je door de Razorpit te gebruiken! Rode uitslag komt door een bot of vies scheermes, met de Razorpit maak je je mesje weer schoon en scherp! Geen last meer van rode uitslag na het scheren!
De Razorpit gebruikt een unieke en gepatenteerde wrijving technologie om de mesjes schoon te maken en scherp te houden. Na elke scheerbeurt blijven er microscopisch kleine deeltjes achter, zoals huidresten en huidvetten, kalk en keratine. Dit zorgt ervoor dat de scheermesjes al snel bot aan gaan voelen. De snede (het scherpe gedeelte van uw scheermesjes) behoudt voor een zeer lange tijd de scherpte van een nieuw scheermes.

Het gebruik van de Razorpit is heel eenvoudig. Breng na het scheren een beetje scheerschuim met de kwast of vanuit de spuitbus aan op het strijkoppervlak. Hiermee maak je het mogelijk voor je mesje om goed op en neer te kunnen glijden. Nu is het een kwestie van het mesje 4 keer tegen de scheerrichting in, in de richting van de op de Razorpit aangebrachte pijl over de Razorpit te halen.
Spoel na gebruik de Razorpit en het mesje schoon. Je zult merken dat het scheermes tot wel 15x langer scherp blijft. Het aanschafbedrag van de Razorpit verdien je dan ook al snel terug. Help ook het milieu: Doordat je langer met je mesje doet, gooi je minder mesjes weg! de razorpit is gemaakt van herbruikbaar materiaal.
De Razorpit reinigt in principe alle merken en soorten scheermesjes.


Razorpit Razor Blade Sharpener

1 stuks van €19,95 voor €17,99
Bekijken
De test

Voor deze review heb ik de RazorPit enkele weken getest met twee Gillette Mach3 scheermesjes. Eén van de mesjes dient als controle door de levensduur te testen door het na het scheren alleen af te spoelen met water. Het andere mesje wordt op levensduur getest door na elke scheerbeurt de RazorPit te gebruiken.

Het controlescheermesje heb ik ongeveer 9 keer kunnen gebruiken. Geen slecht resultaat voor iemand die een vrij zware baardgroei heeft en dagelijks moet scheren. Daarbij moet ik wel de kanttekening plaatsen dat ik het mesje na elke scheerbeurt met warm water heb afgespoeld en daarna gepoogd heb zo goed als mogelijk droog te maken. De toon is gezet, met de Razorpit moet de levensduur van de mesjes flink omhoog kunnen volgens de fabrikant.

Het nieuwe scheermes is na elke scheerbeurt met behulp van de RazorPit gereinigd zodat de microscopisch kleine deeltjes zoals huidresten, huidvetten en kalk verwijderd werden. Na 10 scheerbeurten was het scheren nog steeds comfortabel, maar hoe lang zou het mesje het nog volhouden nu de levensduur van het controlemesje bereikt is? Ook bij twee keer de levensduur van het controlemesje ondervond ik verbazingwekkend nog geen problemen, het scheren was nog steeds comfortabel. Pas bij het bereiken van ruim 40 keer scheren had ik het idee dat het mesje wat minder goed en comfortabel zijn werk deed en heb ik besloten de test te beëindigen.
Email
Weblog
Facebook
Twitter
De Gier
Drogistvoordeel.nl is een onderdeel van De Gier Drogisterijen bv
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2014 Drogist Voordeel, All rights reserved.