Beleef vitaliteit en uitstraling met natuurlijke producten voor een gezonde prijs  |  Bekijk deze email in uw browser

Slaapgenot

Een goede nachtrust geeft een stralend, energiek begin van de dag. Vaak heeft men een verkeerd hoofdkussen, waardoor men ’s morgens op staat met hoofdpijn of pijnlijke nek waardoor het gevoel ontstaat alles behalve ontspannen de nacht doorgebracht te hebben.
De natuur kan de oplossing brengen
Een Boekie boekweitkussen is gevuld met boekweitdopjes, een “afvalproduct” na het doppen van boekweit. De boekweitdopjes zijn net kleine piramides die tegen elkaar schuiven, wat een optimale ondersteuning geeft van nekwervels en hoofd, waardoor de spieren ontspannen blijven en je ’s morgens zonder pijn- of stijfheidbeleving opstaat. Je geniet van een rustige slaap, terwijl het kussen heerlijk ventileert en je hoofd koel houdt.

Het originele Boekie Boekweitkussen is 50 x 60 cm en in iedere slaaphouding een genot.
Bekijken
Nieuw
Lucovitaal heeft het ideale hoofdkussen ontwikkeld. De combinatie van 100% bamboevezels en orthopedisch traagschuim zorgt voor een comfortabele en gezonde nachtrust.

De hoes is gemaakt van 100% bamboe vezels, dat heeft als voordeel: ademend, antibacterieel en hypoallergeen. De warmte wordt op natuurlijke wijze afgevoerd ter voorkoming van zweten. De vulling van orthopedisch traagschuim ondersteunt een natuurlijke houding. Omdat het lichaam met dit kussen in een goede houding ligt, helpt het snurken te verminderen. Het is een perfect kussen voor alle slaaphoudingen (rug, zij en buik). De combinatie bamboe en traagschuim betekent tevens dat het kussen anti-allergisch en anti-huisstofmijt is.
Bekijken

Slaap beter =  begin de dag vitaal beter!

EMAIL
WEBLOG
FACEBOOK
TWITTER
DE GIER
Drogistvoordeel.nl is een onderdeel van De Gier Drogisterijen bv
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Copyright © 2015 Drogist Voordeel, All rights reserved.