Copy
November - Social Media
Bekijk deze e-mail in je browser
    
Welkom bij de eerste nieuwsbrief van Bloeise met alles over social media
Zie je #Hashtags ook zo vaak voorbij komen? Wat kun je ermee? Of overweeg je of je wel met social media moet starten? En hoe zet je een campagne op?

Social media: zo start je

Er zijn ontzettend veel soorten social media; de meeste hebben we niet eens van gehoord. Voor ieder bedrijf geldt de noodzaak om tijd en middelen optimaal in te zetten. Dus als je voor social media kiest… hoe start je hiermee op een praktische manier? Zo start je!

Mooi inspirerend filmpje over creativiteit, conformiteit en gewoon leren door te doen.
"Je bent op je creatiefst als je vijf jaar bent. Je stelt de hele dag vragen. En je lacht om alles. Maar op school moet je stil zijn. En mag je vragen stellen." - Vrije Denker

Een social media campagne opzetten in 5 stappen

Campagne voeren op social media: het klinkt direct slagvaardig en zelfs een tikkeltje guerilla-marketing-achtig. Maar de titel geeft al meteen het grote mankement aan: de focus ligt op het middel en niet op het doel. Een social media campagne opzetten bestaat vooral uit heel veel vragen stellen; social media is soms een antwoord.

Hashtags op elk sociaal netwerk: is het al tijd voor een hashtag strategie?

Hashtags zijn niet voor het normale gesprek. Maar in navolging van Twitter, Pinterest en Instagram, ondersteunt Google+ hashtags sinds mei en Facebook sinds juni. En Google gaat straks ook in Nederland hashtags resultaten van Google plus tonen in de zoekresultaten. Waarom stort elk sociaal netwerk zich op hashtags?

Dutch Cowboy

Per 18 oktober blog ik voor Dutch Cowboys, het Nederlandse weblog over online marketing. Daar ben ik erg trots op natuurlijk! Verder op de hoogte blijven over Bloeise? Iedere maandag plaats ik een kort bedrijfsblog.

Heb je een social media vraag?

Facebook strawberry Deel je vraag op de Bloeise Facebookpagina

Of neem contact op via @bloeise of thomas@bloei.se
Dank voor het lezen!

Thomas Lapperre

Maandelijkse nieuwsbrief over online marketing & communicatie. 

Uitschrijven    Aanpassen instellingen   Direct even mailen

Email Marketing Powered by Mailchimp