Lieve lezer,

Welkom bij de Mare van september.
Al een tijdje heb ik het gevoel dat ik 'iets' wil doen om balans te brengen in ons contact met de aarde. Afgelopen week kreeg ik bij mijn Eikenvriend een prachtig inzicht; een simpele handeling die iedereen kan doen en waar de kracht van eenvoud in schuilt... Ik kan het niet echt goed in woorden vertalen, daarom heb ik bij mijn Eikenvriend de Mare van deze maand opgenomen om te laten zien hoe dit werkt, zodat je er zelf ook mee kunt werken. Hier kun je de video bekijken (10 min).

Verder wil ik nog even meegeven dat het Maanfasen pakket te bestellen is. Dit pakket inspireert je om op rituele wijze de vier Maanfasen te vieren, je ontvangt bij dit pakket ook de Maanagenda 2022. In deze agenda staat een (groot) artikel dat ik heb geschreven hoe je Kruiden kunt inzetten bij bepaalde Maanstanden. Hier kun je het inkijkexemplaar bekijken.

Boekennieuws!
Vanaf heden liggen mijn boeken Jaarcirkel leven in het ritme van de seizoenen en Hoofd in de wolken en Voeten in de Aarde! ook bij het Centraal Boekhuis. Dat wil zeggen als je aan jouw boekhandel vraagt om de boeken te bestellen dat ze dit vanaf nu kunnen doen, dit geldt ook voor België.
Uiteraard kun je de boeken ook bij mij bestellen, dan kun je aan mij vragen om een exemplaar te signeren en krijg je er een Jaarwielkaart bij :) Nu de herfst er aankomt is het een heerlijke tijd om met het Jaarcirkel boek te starten.


Tenslotte wil ik je meegeven dat op 1 september de Boomcirkel weer van start gaat. Heb je behoefte aan meer boomverbinding? Dan is deze opleiding van 13 maanden zéker een aanrader.

Nou een hoop weer te vertellen, ik wens je voor nu een heerlijke herfstmaand toe.


Warme groet,
Yvonne Vrijhof - Heks en Kruid
Bij mijn Eikenvriend laat ik je zien hoe je zelf de balans oefening kunt toepassen tijdens een meditatieve wandeling.
 
Online opleidingen gaan weer van start
1 september start de Boomcirkel* - Lees meer...
4 september start E-Learning Kruidenspirit  Lees meer...
19 september E-Learning Kruidenwijs Lees meer...

*NOG 1 plek vrij voor het persoonlijke Boomcirkel-verdiepingsjaar. Meer info lees je hier...
Bestel hier het Maanfasen Ritueel pakket met agenda
Bestel hier het Maanfasen Ritueel pakket zonder agenda
Bestel hier het Maanfasen Ritueel pakket met agenda + boekencombi
Website Website
Mail Mail


This email was sent to <<Email Address*>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Heks en Kruid · Snippenbos · ijmuiden, 1974 XW · Netherlands