Copy
Har du problemer med at læse denne email? Se i din browser
April Update - Masterclass, Verdenskongres og Store Projektlederdag
Update april
Kære Simona

April måned er godt undervejs og ovenpå en veloverstået forårskongres i Thisted, vender vi nu blikket mod resten af april. Som medlem kan du blandt andet se frem til Store Projektlederdag, Masterclass og et væld af aktiviteter rundt om i landet.
fold_conner
Lokale aktiviteter
Allerede nu på lørdag kan du deltage i Store Projektlederdag. Der er stadig ledige pladser, og det hele foregår hos EJDA Ejendomsadministration i København.
Læs mere og tilmeld dig  

Årets første Masterclass bliver i feedback/feedforward, og er din chance for at udvikle dine personlige kompetencer. Masterclasses er åbne for alle medlemmer.
Bliv klogere på Masterclass-konceptet

Derudover sker der masser af spændende ting rundt om i landet. Hos JCI Viborg kan du blive klogere på, hvad der egentligt sker når store firmaer skal rekruttere deres kommende ledere. Og hos JCI Vejle er der dobbelt-up på Insights-træninger. JCI Wonderful Copenhagen vil gøre dig klogere på, hvordan blinde kan se - intet mindre.
Find alle de spændende afdelingsaktiviteter på Nemtilmeld.
fold_conner
Vil du med til Verdenskongres?
JCI Copenhagen International vil gerne sætte JCI Danmark på landkortet og samtidigt gøre det muligt for JCI-medlemmer at deltage i det, måske største JCI-event overhovedet, uden at skulle bekymre sig om den økonomiske del. Derfor sætter de gang i et omfattende projekt for at dække de økonomiske omkostninger ved deltagelse i verdenskongressen i oktober.

- JCI er en organisation, hvor vi hjælper hinanden og alle har de samme muligheder. Alle skal derfor også have mulighed for udvikling og inspiration udover landets grænser og på tværs af nationaliteter. Det er jo netop det JCI handler om og som er det, der skaber værdi for JCI som netværk. - Nemlig de internationale muligheder.  Projektet igennem giver desuden mulighed hos deltagere for udvikling gennem HR, crowd-funding og funding generelt, projektledelse, networking og mentoring, men også den finansielle del og marketing.
- Simona Losmanová, JCI Copenhagen International

 Du kan læse mere om projektet og hvorfor Copenhagen International gerne vil til Canada her: http://jcici.org/projects/wc2016/why-to-canada/

Har du lyst til at være en del af teamet? Eller drømmer du om at komme til Canada med lidt økonomisk hjælp? Kontakt Simona på simona.losmanova@jcici.org og hør mere.
 
fold_conner
Årets Award-vindere
På Forårskongressen i Thisted blev både afdelinger og medlemmer hyldet med en række nationale Awards. Her får du overblikket over de vindende afdelinger og medlemmer, der stolt gik fra kongressen med hæder og ære. Et digitalt bifald skal de have - hip hip hurra..!
 Bedste Community Projekt  Best Local Community
 Empowerment Program
JCI København
 Bedste Long-term
 Community Projekt
 Best Long-term Local Community Program JCI Amager
 Bedste Personlige Udviklingsprogram  Best Local Personal Skill Development Program JCI 8000 Aarhus
 Bedste Branding / PR-indsats  Bedste Branding / PR-indsats (dansk award) JCI Amager
 Bedste Medlemsarbejde  Best Local Growth and Development Program JCI Kolding
 Bedste Afdelingsmøde  Bedste afdelingsmøde (dansk award) JCI Amager
 Årets Senior  Årets Senior (dansk award) Peter Nørskov Christensen,
JCI Wonderful Copenhagen
 Årets Senator  Årets Senator (dansk award) Stephan Bouman #72618,
JCI Copenhagen International
 Årets Afdeling  Most Outstanding Local Organization JCI Amager
 Årets Nye Medlem  Most Outstanding New Member Mads Viborg Jørgensen,
JCI København
 Årets LP  Most Outstanding Local President Mette Egholm Nielsen,
JCI Amager
 Årets JCI’er  Most Outstanding Member Jacob Døring Pedersen,
JCI København
header_img
fold_conner
Ny afdeling: JCI Køge Bugt
I og omkring Køge spirer nye JCI'ere frem i takt med forårets komme. En ny afdeling har set dagens lys, og har i skrivende stund syv officielle medlemmer. Frem mod sommeren arbejder afdelingen hårdt på at få flere medlemmer, men har allerede nu flere kandidater i spil.

Desuden har afdelingen afholdt Flying Start og planlagt en salgsworkshop samt en Insights træning. Giv en varm velkomst til JCI - Køge Bugt..!
Afmeld nyhedsbrev / Indstillinger / Videresend