View this email in your browser

BUTTERFLY SILK of Copenhagen bliver en del af NorviGroup Denmark A/S og Quilts of Denmark®

 
Det er med stor glæde at vi kan meddele, at vi nu – som noget helt nyt – får silkeprodukter med i sortimentet. BUTTERFLY SILK of Copenhagen kommer henover sommeren til at indgå i NorviGroups markedsføring og produktportefølje.
 
Efter et langt arbejdsliv indenfor bygge- og ingeniørbranchen, startede Leif Aarsleff Larsen – som nyligt pensioneret – på et helt nyt eventyr. Han var en af de første i Danmark, der kunne se potentialet i silkedyner og stiftede i 2006 virksomheden Silkedyne Import DK.
 
Siden har virksomheden haft stor succes med at designe, udvikle og markedsføre dyner og puder samt sengelinned – under brandet BUTTERFLY SILK of Copenhagen – i silke og andre bæredygtige råvarer, såsom bambus og kapok. Produkterne forhandles bl.a. hos COOP.dk og Salling Stormagasiner.
 
Efter 14 år som selvstændig har Leif nu besluttet at trække sig tilbage og give stafetten videre.
 
”Vi er meget glade for, at vi kan videreføre BUTTERFLY SILK of Copenhagen som en del af NorviGroup. Vi har stor respekt for det Leif har skabt – og den kvalitet og ansvarlighed BUTTERFLY SILK of Copenhagen står for, passer rigtig godt til vores virksomhed.” udtaler Martin Lassen, der er kommerciel direktør hos NorviGroup Denmark A/S.
 
Der er tale om gensidig glæde. ”Jeg er stolt over at min forretning bliver en del af Quilts of Denmark – vi har mange fælles værdier og silkedynerne vil passe rigtig godt sammen med resten af sortimentet.” siger Leif Aarsleff Larsen.
 
Overdragelsen sker officielt pr. 1. august 2020 og Leif Aarsleff Larsen vil i en periode fungere som konsulent for NorviGroup - med speciale i silkeprodukter.Facelift af B2B website

Vi har støvet vores website lidt af her i sommervarmen. Det er startskuddet på flere online tiltag, som vi er igang med at udvikle og bygge op.
Lad os gerne høre, såfremt du har kommentarer og input til sitet.

www.norvigroup.dk

Hvorfor får jeg denne mail?

Du er registreret som kunde med denne mail adresse - du kender os sikkert som Quilts of Denmark A/S, men den 1. november 2019 skiftede vi navn til NorviGroup Denmark A/S. Vi er stadig de samme mennesker, de samme produkter og den samme gode service, som du kender - vi vil dog fortsat forsøge at gøre det endnu bedre.

Ét af de nye tiltag er at styrke vores digitale platform og øge informationsniveauet - til glæde og gavn for dig og dit personale.

For at sikre at du kun modtager den information der er relevant for dig og i det omfang du ønsker, vil jeg bede dig opdatere din profil mht. produkter og hyppighed for nyhedsmails.
 
Vælg nyheder og frekvens

De bedste hilsner
NorviGroup DreamTeam
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2020 NorviGroup Denmark A/S, All rights reserved.


Vi vil helst kun sende mails, med det der har din interesse! Derfor opfordrer vi dig til at opdatere din profil, med hvilke - og ikke mindst hvor ofte - du ønsker at modtage nyheder fra os.
Hvis du slet ikke ønsker at modtage information fra os, kan du afmelde dig fra listen.
 

Opdatér din profil | Afmeld dig


Email Marketing Powered by Mailchimp