Copy

Juni

Ons plantenkwekerijtje draait op volle toeren. En er zijn nog heel wat planten te verkrijgen. Lekkers voor in je moestuin, in je kruidenbak of in je vaste border. Zin in een lekkere komkommer, een stevige pompoen, een mooie palmkool of een klimmend muismeloentje? Of hou je van lavas, Franse dragon, gele citroentijm of citroenkruid? En dan zijn er ook nog heerlijke ananassalie’s, artisjokken en kardoenen, meerjarige broccoli’s, bosaardbeien en bijzondere smeerwortels.

Onze plantenlijst vind je hier.

We zijn nog 4 zaterdagen open, van 9u tot 12u, tot eind juni.

En omdat we er zin in hebben, geven we telkens om 10u een korte rondleiding op het veld.

Vaderdag

Voor de vaders: een heerlijke baardolie of lekkere bessenstruik in de aanbieding! Maar ook een leuk zelfbouwpakket om een houten tuinstoel te maken (zonder vijzen). Ook geschikt voor niet-vaders ; ).

Velt opentuindag - annulatie

De Velt opentuindagen zijn geannuleerd en daarmee ook onze opendeur. We verwelkomen jullie graag tijdens onze zaterdagvoormiddagen voor de rest van deze maand.

Workshops

We wachten nog even de nieuwe maatregelen af en hopen in de zomer opnieuw te starten met enkele workshops. We houden jullie op de hoogte!

Terugblik

Vorig jaar rond deze tijd bezochten we de permacultuurboerderij Ferme du Bec. Een pareltje! Nadat we het boek van Charles en Perrine ‘Zaaien met toekomst’ of ‘Miraculous Abundance’ haddden verslonden, pakten we onze rugzak en trokken we naar het Normandische dorpje Le Bec-Hellouin. Lees meer.
 

Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2020 De Verwildering, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp