Dit is de nieuwsbrief van Emax Domina - Mooi en verantwoord uit India - met nieuws over nieuwe producten, acties en evenementen.

 

Nieuwsbrief    -    Mei 2013

Moederdag & World Fair Trade Day
Dit jaar vallen moederdag en de World Fair Trade Day in hetzelfde weekend. Een goede reden dus om dit jaar voor moederdag een mooi en verantwoord kado te kopen. En bij Emax Domina is er genoeg voor de bewuste moeders!
Tip: Bestel je kado meteen .... dan kan het nog woensdag met de post mee en dan heb je het als het goed is op zaterdag in huis!


2 schorten voor de prijs van 1
Speciaal voor moederdag krijg je deze week bij een schort gratis een kinderschort erbij! Elk schort is een unieke combinatie van stoffen en Indiase versiering. De schorten zijn er in 3 kleurstellingen: zwart/wit, rood/wit/blauw en fel gekleurd.


Rubber mandje
De populaire manden van oude autobanden zijn er ook in klein formaat. Ideaal om een leuke plant in te zetten bijvoorbeeld. Zo wordt een moederdagbloemetje een stoer kado! Deze week is het mandje in de weekaanbieding slechts € 12,95.


Platte schaal van kranten
Deze duurzame platte schalen zijn volledig van krantenpapier gemaakt, daarna afgewerkt met een natuurlijke lak waardoor ze tegen een spatje water kunnen. Ze zijn prachtig als bijvoorbeeld een onderbord voor een grote glazen schaal. De schaal is er in 45 cm en in 35 cm diameter.


Billboard tas
De kleurrijke billboardtassen zijn nog steeds leverbaar. Deze sterke tas kan een flinke vracht dragen en zijn bijvoorbeeld handig voor boeken of flessen. Een praktisch maar vooral heel leuk kado voor de bewuste moeder!


Portefeuilles van stof en rubber
We hebben een hele serie nieuwe portefeuilles binnen, allemaal gemaakt van restafval. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke van vrolijke (resten) stof met autoband? Iedere portefeuille is een uniek product. Geef bij je bestelling je kleurvoorkeur op.


Strandtas van gerecycled plastic
Je vrolijkt helemaal op van deze zonnige tas, ideaal als strandtas voor de zomer! De tas is oersterk, handgeknoopt van gerecycled plastic. De tas is gevoerd en heeft 2 binnenvakjes. De tas is er in 4 kleurencombinaties: geel/oranje, blauw/groen, blauw/paars en rood/blauw.


Facebook en Twitter
Emax Domina is ook aanwezig op Facebook en op Twitter. Wil je ons Liken en Volgen? Dan blijf je op de hoogte van de acties. Zo hebben we iedere week een andere Weekaanbieding. En het is natuurlijk helemaal leuk als je een berichtje achterlaat op de Facebook pagina of op Twitter.

  |  
Copyright © 2013 Emax Domina, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp