Dit is de nieuwsbrief van Emax Domina - Mooi en verantwoord uit India - met nieuws over nieuwe producten, acties en evenementen.

 


 
      

 


Nieuwsbrief    -    Januari 2012


Rubber manden binnenkort weer leverbaar
De rubber manden zijn het best verkochte product van Emax Domina. We hebben daarom een nieuwe lading over laten komen uit India. De manden worden gemaakt van oude autobanden en dit materiaal bleek de afgelopen tijd erg schaars te zijn in noord-India. Oude autobanden worden in de winter namelijk ook gebruikt als brandstof. Dit is uiteraard beslist niet goed voor het milieu. Dan kan je er toch beter manden van maken! Hou op de website de collectie met autoband-producten in de gaten want medio februari zijn de manden, en ook een aantal nieuwe producten daar te vinden.

Plastic tassen in nieuwe kleuren
De leuke & oersterke plastic tassen van SPEED zijn er nu in heel veel nieuwe kleuren. Ook is er een nieuw model: kleiner en met een binnenzak.

Komende maand gaan we een promotiecampagne starten voor deze bijzondere tassen: ze zijn niet alleen superleuk, maar er zit ook een heel goed verhaal achter. Samen met Studio Mooon maken we er een mooie folder voor. Bestel 'm snel, want in het voorjaar wil iedereen 'm hebben!

Kom ook naar de Echt Waar Bazaar (en krijg korting)
Op zaterdag 3 maart en zondag 4 maart maken we deel uit van de Echt Waar Bazaar: een mix van design, ambacht, hergebruik, mode, vintage, eten, fairtrade, innovatie, duurzaamheid en meer. De markt vindt plaats In de Ruimte, een mooie (overdekte) locatie, vlakbij het centraal station van Utrecht. Kijk voor een impressie van de afgelopen markt op de Facebook pagina van IDR. Kom je ook naar de bazaar, of stuur je iemand van je vrienden? Laat het ons weten van tevoren weten via email, en sturen we je een kortingsbon op!

We hebben het Hippe Shops label
We hebben het Hippe Shops-label gekregen, d.w.z. dat zij onze shop als 'hip & betrouwbaar' hebben bestempeld. Dat vinden we natuurlijk erg leuk. Nou maar hopen dat er ook veel bezoekers van hun Hipparade naar onze shop doorklikken. Hou hun nieuwsbrief in de gaten want op 30 januari wordt Emax Domina daarin vermeld en kun je bij hun een vlaggenlijn van Emax Domina winnen.

Kussenhoesjes voor ikzieje.nu
In opdracht van ikzieje.nu laten we kussenhoezen maken voor meditatiekussnes in India. Deze kussenhoezen worden gemaakt door Jacobs Well, een Fair Trade gecertificeerde organisatie in Bangalore die jongevrouwen uit de sloppenwijk opleidt tot naaisters. Zij gebruiken voor de kussenhoezen resten stof die zij kopen op de afvalmarkt van Bangalore. Emax Domina begeleidt het hele proces, van ontwerp tot en met productie. De eerste 15 stuks waren in december al in Nederland en waren zeer geslaagd. Na 2 dagen waren er al 11 verkocht! Begin februari verwachten we de volgende lading van 100 stuks. Ze zijn te koop via www.ikzieje.nu.

Emax Domina thuisparty bij jou thuis?
Ik kom graag een Emax Domina Party bij je thuis verzorgen. Als jij een stuk of 10-15 vrouwen bij je thuis uitnodigt, dan kom ik je huiskamer inrichten als een leuk winkeltje met de hippe, kleurrijke producten van Emax Domina. Ik vertel graag de achtergronden achter de producten. Tijdens een home party gelden gereduceerde prijzen. En als gastvrouw ontvang je uiteraard een leuke beloning. Kijk op de website voor meer informatie. 
  |  
Copyright © 2012 Emax Domina, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp