Dit is de nieuwsbrief van Emax Domina - Mooi en verantwoord uit India - met nieuws over nieuwe producten, acties en evenementen.

  


       

Nieuwsbrief    -    April 2012


Via Real Dealz korting van 40% bij Emax Domina
Real Dealz biedt je elke week een puur, eerlijk, biologisch of duurzaam product aan tegen een lagere prijs. En deze week zijn dat de producten van Emax Domina!
Als je bij Real Dealz een bon aanschaft van 18 euro, krijg je na de actieperiode een unieke code per e-mail. Deze code vertegenwoordigt een waarde van €30 en kan alleen gebruikt worden in de webshop van Emax Domina. Dit levert je dus een besparing op van 12 euro. Deze aktie loopt nog tot a.s. zaterdag, dus wees er snel bij!

De rubberen manden zijn er weer
De sterke en robuuste manden van gerecyclede autobanden zijn er weer. De ronde rubberen manden zijn er in drie formaten: groot (52 cm diameter), midelgroot (42 cm) en klein (16 cm). Daarnaast zijn er nu ook vierkante bakken in 2 formaten, een potje met een deksel, een pennenbakje en een bakje om aan de muur te hangen.
Allemaal erg leuk als plantenbak in de tuin. Kijk op de website voor de complete collectie en lees het achtergrondverhaal achter deze producten. En..... met de kortingscoupon van Real Dealz heb je een grote rubberen mand al voor 18 euro!


We zijn weer bij WeBeatTheMountainDay
Net als vorig jaar is Emax Domina weer aanwezig bij We Beat The Mountain Day. Op 20 april 2012 vindt deze happening plaats in het Griftpark in Utrecht (vanaf 12 uur).
Stichting We Beat The Mountain is onderdeel van de wereldwijde beweging om de afvalberg te verkleinen. Het wil de consument, ondernemer en overheid bewust maken van de waarde van afval en de mogelijkheden & voordelen van recycling. En Emax Domina laat natuurlijk als geen ander zien wat voor moois er is te maken van afval!

Winkelnieuws
Emax Domina producten zijn in steeds meer winkels verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in The Hub Shop in Rotterdam (Nieuwe Binnenweg 195). Een erg leuke winkel waar allerlei leuke spullen van fairtrade of groene leveranciers te koop zijn. 

Emax Domina thuisparty bij jou thuis?
Ik kom graag een Emax Domina Party bij je thuis verzorgen. Als jij een stuk of 10-15 vrouwen bij je thuis uitnodigt, dan kom ik je huiskamer inrichten als een leuk winkeltje met de hippe, kleurrijke producten van Emax Domina. Ik vertel graag de achtergronden achter de producten. Tijdens een home party gelden gereduceerde prijzen. En als gastvrouw ontvang je uiteraard een leuke beloning. Kijk op de website voor meer informatie. 
  |  
Copyright © 2012 Emax Domina, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp