Dit is de nieuwsbrief van Emax Domina - Mooi en verantwoord uit India - met nieuws over nieuwe producten, acties en evenementen.

 

    


Nieuwsbrief    -    Oktober 2013

Kadobon 
Bij de kadobon van 25€ wordt een folder meegeleverd met de 15 producten die voor die bon kunnen worden besteld (incl. de verzendkosten). Zo weet je dat degene die de kadobon krijgt niets hoeft bij te betalen! Er staan producten bij die normaal in de webshop duurder zijn.
Tip: Last minute een kado nodig? Bestel de kadobon, ontvang 'm per email en print de kadobon en de bijbehorende folder zelf uit!
Ook leuk voor bedrijven en als kerstgeschenk!


Nieuwe tassen van autoband
We hebben een paar nieuwe tassen van autoband. Prachtig afgewerkt, zoals we gewend zijn van Green the Gap. Bijv. deze schoudertas van 40x35 cm. Hij heeft 2 compartimenten en een kort en een lang hengsel van leer. Prijs: 69,95 €.
Of deze prachige laptoptas met leren riemen. Een bijzonder stoere en stevige tas. Prijs: 99,95 €.
Beide tassen zijn voor de nieuwsbrieflezers met 15% korting te bestellen met code OKT13 (geldig tot 31 oktober).


Fotoverslag
Vorige maand hebben we een bezoek gebracht aan de werkplaats waar rubber manden worden gemaakt in Moradabad. Op Facebook kan je het fotoverslag bekijken. Het was die dag ongelooflijk heet, vochtig en benauwd. De werkplaats is nu nog in een klein en rommelig hok maar komt binnenkort in het nieuwe kantoor. Dat zal een hoop schelen want deze werkomstandigheden vinden wij niet acceptabel. Creative Craft is bezig om het fair trade certificaat te krijgen. Voor ons is dat uiteraard heel belangrijk. We hopen op een langdurige relatie want dankzij orders van o.a. Emax Domina kunnen ze zich verder ontwikkelen en zorgen voor betere werkomstandigheden.
En als je dan toch op Facebook ben.... 'Like' dan even de pagina.


Webwinkel Emax Domina naar FairFriends
Het platform van FairFriends is bijna klaar! FairFriends is 
een online marktplaats voor fairtrade ondernemers en goede doelen. In november 2012 won FairFriends de Wereldprijs van de ASN Bank en de afgelopen maanden is hard gewerkt om het platform te realiseren. De webwinkel van Emax Domina zal dit jaar geheel overgaan in FairFriends, waar een (groeiend) aantal aanbieders van Fairtrade producten hun waar gaan aanbieden. Onze ambitie is de mooiste marktplaats van eerlijke en duurzame producten te worden. Nog heel even geduld...


Portefeuille van bierblikken
Er waren al portefeuilles van autoband, chipszakken, melkpakken en rijstbalen.... maar nu zijn er ook portefeuilles van bierblikken! De portefeuille is afgewerkt met zwarte stof en heeft verschillende binnenvakjes en ruimte voor pasjes. 
Prijs: 29,95 €. Echt een leuk stoer mannenkado!


Oorbellen
Ook nieuw in de webshop zijn deze leuke oorbellen gemaakt van honderden stukjes stof. Prijs: 
21,95 €. De oorbellen passen helemaal bij de armbandéén van de eye-catchers uit de collectie van Emax Domina!


Facebook en Twitter
Emax Domina is ook aanwezig op Facebook en op Twitter. Wil je ons Liken en Volgen? Dan blijf je op de hoogte van de acties. Zo hebben we iedere week een andere Weekaanbieding. En het is natuurlijk helemaal leuk als je een berichtje achterlaat op de Facebook pagina of op Twitter.

  |  
Copyright © 2013 Emax Domina, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp