Dit is de nieuwsbrief van Emax Domina - Mooi en verantwoord uit India - met nieuws over nieuwe producten, acties en evenementen.

  


Nieuwsbrief    -    Maart 2013

Magazijnopruiming - kortingen van 40%

Het magazijn van Emax Domina is verhuisd en daarom houden we opruiming! In de webshop zijn al flink wat producten afgeprijsd met maar liefst 30% of 40%. Van sommige artikelen zijn maar 1 of 2 stuks beschikbaar, dus wees er snel bij!

Rubber manden - ze zijn er weer!
De grote rubber manden zijn wel het meest populaire product van Emax Domina! We zijn heel blij dat we Creative Craft een opdracht hebben kunnen geven om nog eens 320 van die grote manden te maken, samen met nog wat andere soorten manden en potten. Hiermee hadden zij weer een klus, voor een eerlijke prijs. En daar doen we het immers voor! De manden zijn inmiddels gearriveerd en daar zijn we blij om want het was een hele reis: 1400 km over land in India, vervolgens met de boot van Mumbai naar Antwerpen, en dan nog eens met de vrachtauto, via Rotterdam naar Uithoorn!

Fair Friends
In 2013 wordt Emax Domina onderdeel van FairFriends, samen met vele andere eerlijke en duurzame ondernemers en goede doelen. FairFriends wordt een plek waar je zowel eerlijke en verantwoorde producten kunt kopen als goede doelen kunt steunen. Begin 2012 ontstond het idee bij Marcel Rector, ook een fair trade importeur maar dan uit Nepal (zie zijn website Straid). Donderdagavond 8 november werd een grote mijlpaal bereikt: FairFriends werd door de jury van de ASN bank Wereldprijs uitgeroepen tot winnaar! Supertrots waren we, samen met negen andere fairtrade ondernemers, dat FairFriends uit ruim vijftig inzendingen in de categorie 'eerlijke handel' was gekozen.

Verkoop je ook eerlijke en duurzame producten of ben je op zoek naar fondsen voor jouw goede doel? Kijk dan op de FairFriends website. Word jij de volgende vriend van FairFriends?
Wil je kennismaken met FairFriends, kom dan a.s. zondag naar de Lotusbeurs in Houten. Daar hebben 7 FairFriends gezamenlijk een stand.

Nieuwe kleurrijke tassen 
Er is een nieuwe collectie binnen van kleurrijke  tassen gemaakt van resten stof en rexine. De tas is er in heel veel verschillende kleuren: van vrolijk en fel, tot stemmig en ingetogen. De tassen zijn gemaakt in de sloppenwijk van New Delhi bij het project Green the Gap. Dit project doet bijzonder goed werk: ze creeren bewustwording bij de mensen en de politiek dat India anders met z'n afval moet omgaan. Hoe groot het afvalprobleem is in India kun je zien in dit filmpje (gemaakt door Green the Gap).

Duurzame Waardekaart 
Sinds 1 februari is Emax Domina ook onderdeel van de Duurzame Waardekaart. Dat betekent dat als je lid bent van de Duurzame Waardekaart, dat je dan korting krijgt bij Emax Domina. Er zullen steeds nieuwe akties komen. Momenteel geldt een korting van 15% op de hele collectie. De Waardekaart kost maar € 10 en is een jaar geldig vanaf de datum dat je hem activeert. En hij geeft recht op kortingen of cadeautjes bij honderden aangesloten winkels en webshops.

Portefeuilles van chipszakken
Van hetzelfde project Green the Gap zijn ook leuke nieuwe portefeuilles binnen, allemaal gemaakt van restafval. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke portefeuille van chipszakken? De portefeuilles zijn gevoerd met vrolijke (resten) stof. Dit maakt iedere portefeuille een uniek product.         
Er zijn ook portefeuilles van gerecyclede autobanden, van kartonnen melk- of sappakken en van rijstbalen.

Facebook en Twitter
Emax Domina is ook aanwezig op Facebook en op Twitter. Wil je ons Liken en Volgen? Dan blijf je op de hoogte van de acties. Zo hebben we iedere week een andere Weekaanbieding. En op Facebook kan je ook lezen dat we pas geleden de 100e klant in de webshop hadden. Leuk he? En het is natuurlijk helemaal leuk als je een berichtje achterlaat op de Facebook pagina of op Twitter.

#Durf te vragen 
Wie vindt het leuk om een filmpje te maken over Emax Domina? In de zomer heb ik een cursus 'Ondernemen zonder grenzen' gedaan en een onderdeel daarvan was een kort filmpje maken. Dit was het resultaat.... en tja, dat kan beter! Ken je misschien een student die een media-opdracht moet doen, of vind je het zelf leuk om met met video, tekst en foto's te knutselen? Je zou me er een enorm plezier mee doen!

Emax Domina thuisparty bij jou thuis?
Wij komen graag een Emax Domina Party bij je thuis verzorgen. Als jij een stuk of 10-15 vrouwen bij je thuis uitnodigt, dan kom ik je huiskamer inrichten als een leuk winkeltje met de hippe, kleurrijke producten van Emax Domina. Ik vertel graag de achtergronden achter de producten. Tijdens een home party gelden gereduceerde prijzen. En als gastvrouw ontvang je uiteraard iets leuks. Kijk op de website voor meer informatie. 
 
  |  
Copyright © 2013 Emax Domina, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp