Dit is de nieuwsbrief van Emax Domina - Mooi en verantwoord uit India - met nieuws over nieuwe producten, acties en evenementen.

                            
      


 
Nieuwsbrief    -    juni 2014

Vaderdag
We verkopen niet alleen producten voor vrouwen. Integendeel! Voor mannen is er ook veel leuks te vinden in de webshop. Wat dacht je van een mooie rubberen mand, bijv. voor de blokken voor de vuurkorf. Nieuw zijn manden met een jute rand.  Prijs: 29,95 €.

Ook leuk voor vaderdag is deze grappige portemonnee gemaakt van kartonnen pakken, gevoerd met stof.  De portemonnee heeft ruimte voor betaalpasjes & papiergeld en een vakje met drukknoop voor munten. Prijs: 24,95 €.

En speciaal voor vaderdag: 15% korting met code VADER.Nieuwe tassen & accessoires van tractorband
We hebben een paar nieuwe tassen van tractorband. Prachtige producten, met heel veel zorg gemaakt door EcoWings. Bijv. deze robuuste notebooktas van 42x32 cm. De tas heeft verschillende binnenvakken. De kleur van de rits is oranje, roze of zwart. Prijs: 69,95 €.

Of deze prachige schoudertas met schouderriem. Ook deze tas heeft verschillende binnenvakken en de kleur van de rits is oranje, roze of zwart. Prijs: 59,95 €.

Ecowings maakt ook etuis van tractorbanden. Deze etuis zijn supersterk met een mooie stevige rits en er zit een handig lusje aan. Prijs: 14
,95 €


Kadobon
Wil je je vader zelf een kado laten uitkiezen? Kies dan voor een
kadobon van 25€ of van 50 €. Er wordt een folder meegeleverd met de producten di
e voor die bon kunnen worden besteld (incl. de verzendkosten).
 
Zo weet je dat degene die de kadobon krijgt niets hoeft bij te betalen! Er staan producten bij die normaal in de web-
shop duurder zijn.
 
Tip: Last minute een kado nodig? Bestel de kadobon, ontvang 'm per email en print de kadobon en de bijbehorende folder zelf uit!
 

FairFriends is live !
Onze producten zijn nu ook te koop bij FairFriends
. Voor elk product wat je koopt bij FairFriends gaat 10% naar een goed doel. Je kunt als koper zelf een goed doel uitkiezen. Wij zouden het extra leuk vinden als je het project kiest van Stichting Kettingreactie: de renovatie van de badkamers & keuken van het vrouwenhuis Abayashram in Bangalore. 


Strandtassen van 54,95 € voor € 39,00 € 
De vrolijke en supersterke strandtassen zijn deze week in de aanbieding. De tassen zijn met de hand geknoopt van draden van gerecycled plastic. De tassen zijn er in 4 kleuren. Wil je meer lezen over de vrouwen van SPEED die de tassen maken, kijk dan op de website. 


Verzending
Als we producten versturen dan hergebruiken we zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar het scheelt ook aanzienlijk in de kosten.
Boven de  50 € rekenen we geen verzendkosten!Facebook en Twitter
Emax Domina is ook aanwezig op Facebook en op Twitter. Wil je ons Liken en Volgen? Dan blijf je op de hoogte van de acties. Zo hebben we iedere week een andere Weekaanbieding. En het is natuurlijk helemaal leuk als je een berichtje achterlaat op de Facebook pagina of op Twitter.


En tenslotte.... durf  te vragen!
Weet je een bedrijf die voor de kerstpakketen 2014 een leuke, duurzame, faire shoppertas zou willen laten maken? Of een schort? Een van de producenten van Emax Domina zit dringend om een (grote) opdracht verlegen. Ze leveren een hele leuke tas met een prachtig verhaal. Ik informeer je graag over de prijs.... echt heel betaalbaar bij grotere aantallen..... 
  |  
Copyright © 2014 Emax Domina, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp