Dit is de nieuwsbrief van Emax Domina - Mooi en verantwoord uit India - met nieuws over nieuwe producten, acties en evenementen.

 

Emax Domina verkoopt hippe en eerlijke producten die allemaal zijn gemaakt van gerecycled materiaal.


Emax Domina betekent 'Kooplustige Vrouw' en richt zich op vrouwen die graag bijzondere producten kopen en zich daarbij goed willen voelen. Bij Emax Domina kun je je hart ophalen, want de producten zijn niet alleen leuk voor jezelf maar vooral ook goed voor een ander!


Opruiming
50% korting op alles
t/m 13 mei 2017
met code RUIMOPEmax Domina is ook aanwezig op Facebook en op Twitter. Wil je ons Liken en Volgen? Dan blijf je op de hoogte van de acties. Zo hebben we iedere week een andere Weekaanbieding. En het is natuurlijk helemaal leuk als je een berichtje achterlaat op de Facebook pagina of op Twitter.
Nieuwe voorraad beschikbaar vanaf 14 mei 2017


 
Nieuwsbrief    -    april 2017

We moeten plaatsmaken voor de nieuwe voorraad en daarom houden we grootschalige UITVERKOOP. Dus sla je slag, nu vlak voor moederdag!


Oersterke tassen, handgeknoopt van gerecycled plastic. Deze tassen gaan een leven lang mee! Ideaal om mee te nemen naar het strand.


Verkrijgbaar in diverse vrolijke zomerkleuren. Met de kortingscode nu vanaf 14,97 €


De laatste patchwork dekens mogen ook de deur uit met 50% korting, en kosten nu dus nog maar 44,97 €.

Deze dekens zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt in het naaiatelier in Jacobswell in Bangalore. Een prachtig product! Lees er meer over op de website.Er zijn ook nog leuke bloempotten voor in de tuin, gemaakt van gerecycled blik. Ze zijn allemaal anders! Erg leuk om bijvoorbeeld kruidenpotjes in te zetten. Een set van 3 potjes in een houder met kortingscode: 9,97 €


Mooie boodschappentassen gemaakt van oude billboard reklameposters en gevoerd met kleurige sari-stoffen. Nu 9,97 € met de kortingscode


De container met nieuwe producten is onderweg vanuit India.Vanaf half mei zullen ze beschikbaar zijn in de webshop. Vanaf dan zijn ook de rubberen manden weer verkrijgbaar, in diverse formaten. Wil je ze alvast reserveren, stuur dan een email!


  |  
Copyright © 2017 Emax Domina, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp