Dit is de nieuwsbrief van Emax Domina - Mooi en verantwoord uit India - met nieuws over nieuwe producten, acties en evenementen.

 


            

               
      


 
Nieuwsbrief    -    december 2014
 
Binnenkort krijgen we een nieuwe container met spullen binnen dus moeten we ruimte maken! Van een aantal producten gaan we afscheid nemen en die bieden we nu aan met forse korting. En als lezer van deze nieuwsbrief krijg je zelfs nog een extra korting van 15% met kortingscode NIEUWS! Kijk op de website voor alle sale-producten.
Maar deze kortingscode geldt ook op de andere producten.

 
Daarnaast zijn er ook behoorlijk wat producten in prijs verlaagd. Dat komt omdat de koers van de Indiase rupee de afgelopen tijd gunstig was voor de import. Hierdoor kunnen we een aantal populaire producten nu goedkoper aanbieden.  

Bijv. deze stevige schoudertas van jute met gerecyclede autoband, nu voor 49,95 €. En met de kortingscode NIEUWS gaat daar nog eens 7,49 €. vanaf!


Nieuwe tassen
We hebben nieuwe tassen binnengekregen van gerecyclede autoband. Zoals gewoonlijk is de kwaliteit van leverancier Green the Gap weer prima! Het zijn prachtige producten, stuk voor stuk met de hand gemaakt in hun atelier in New Delhi.


Bijv. deze mooie shopperPrijs: 79,95 €.
Ongelooflijk hoe van zo'n mannelijk materiaal zo'n vrouwelijke, elegante tas kan worden gemaakt.

Of een prachtige laptophoes met hengsels en rode voering. Prijs 4
9,95 €. Een perfecte bescherming van je computer (tot 16 inch).

Green the Gap is onderdeel van de jongerenorganisatie Swechha. Dankzij de verkoop van de Green the Gap producten kan Swechha aktie ondernemen tegen de vervuiling van de Yamuna, de grote rivier die door New Delhi loopt. Zondag 14 december houden ze een grote schoonmaakactie met 3000 jongeren. Lees hierover in mijn blog.
Als je een Green the Gap product koopt draag je bij aan een schonere Yamuna! En zo heeft jouw koopgedrag invloed op het welzijn van mensen aan de andere kant van de wereld.


Kadobon
Wil je iemand zelf een kado laten uitkiezen van Emax Domina? Kies dan voor een
kadobon van 25€ of van 50 €. Er wordt een folder meegeleverd met de producten di
e voor die bon kunnen worden besteld (incl. de verzendkosten).
 
Zo weet je dat degene die de kadobon krijgt niets hoeft bij te betalen! Er staan producten bij die normaal in de webshop duurder zijn.
 
Tip: Last minute een kado nodig? Bestel de kadobon, ontvang 'm per email en print de kadobon en de bijbehorende folder zelf uit!

 
Green Orange Fashion Fair
Hier presenteren we volgende maand de  collectie van EcoWings, de stoere en degelijke tassen van gerecyclede tractorbanden, met kleurige rits. Dat is een beurs voor winkeliers met allemaal duurzame en eerlijke mode en accessoires. Inkopers uit heel Europa. Spannend dus!
We gaan de producten van EcoWings onder hun eigen merknaam promoten en werken hard aan een eigen website voor EcoWings.


FairFriends is live !
Onze producten zijn nu ook te koop bij FairFriends
. Voor elk product wat je koopt bij FairFriends gaat 10% naar een goed doel. Je kunt als koper zelf een goed doel uitkiezen. Wij zouden het extra leuk vinden als je het project kiest van Stichting Kettingreactie: Een feestje voor het Abayashram van het vrouwenhuis in Bangalore. Dat is een mooi kerstgeschenk!Grote rubberen bak met jute rand,
van 24,95 € voor 18,95 €
 

Deze robuuste manden zijn deze week in de aanbiedingLeuk om de haardblokken in te doen. Maar je kunt er ook speelgoed in bewaren, of een boompje in zetten. Van alles mogelijk!. Wil je meer lezen over Creative Craft die de manden met de hand maken van oude autobanden, kijk dan op de website. 


Verzending
Als we producten versturen dan hergebruiken we zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar het scheelt ook aanzienlijk in de kosten.
Boven de  50 € rekenen we geen verzendkosten!Facebook en Twitter
Emax Domina is ook aanwezig op Facebook en op Twitter. Wil je ons Liken en Volgen? Dan blijf je op de hoogte van de acties. Zo hebben we iedere week een andere Weekaanbieding. En het is natuurlijk helemaal leuk als je een berichtje achterlaat op de Facebook pagina of op Twitter.


En tenslotte.... 
Wensen we jullie hele fijn feestdagen! FOTO: http://blogs.wsj.com/ - 'India celebrates Christmas'
  |  
Copyright © 2014 Emax Domina, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp