Dit is de nieuwsbrief van Emax Domina - Mooi en verantwoord uit India - met nieuws over nieuwe producten, acties en evenementen.

 
Nieuwsbrief    -    Juni 2012


Vaderdag - korting van 20% bij Emax Domina
Emax Domina betekent 'kooplustige vrouw' en richt zich op vrouwen die zich graag goed willen voelen bij hun aankoop. De producten van Emax Domina zijn niet alleen leuk, maar ze zijn ook nog eens dubbel-duurzaam!
Ook voor mannen zijn er leuke producten te koop bij Emax Domina. En deze week krijg je met code VADER maar liefst 20% op de hele collectie. De kortingsaktie loopt tot a.s. zaterdag, dus wees er snel bij!

Stoere rubberen mand
Een product wat het erg goed doet bij mannen is deze sterke en robuuste mand van gerecyclede autobanden. De ronde rubberen manden zijn er in drie formaten: groot (52 cm diameter), midelgroot (42 cm) en klein (16 cm). Daarnaast zijn er nu ook vierkante bakken in 2 formaten, een potje met een deksel, een pennenbakje en een bakje om aan de muur te hangen.
Allemaal erg leuk voor in de tuin. Kijk op de website voor de complete collectie en lees het achtergrondverhaal achter deze producten.


Leef je ook mee met oranje? 
Laat het zien met deze oersterke handgeknoopte mand van gerecycled plastic. Daarmee wil vader graag gezien worden in de supermarkt.

Portemonnee van kartonnen pakken
Deze leuke portemonnee is gemaakt van oude kartonnen pakken sinaasappelsap en gevoerd met vrolijke stof. De portemonnee heeft ruimte voor papiergeld en creditcards.

 
Slab van gerecyclede reclameposter 

Een leuke slab om naar te kijken als vader de baby moet voeren.... Deze hippe, handgemaakte slab is er met verschillende afbeeldingen en kost slechts 5,95. Hij is gemaakt van geplastificeerde reclameposters en is daarom makkelijk schoon te maken. 

 
Feel Good Market Eindhoven - zondag 17 juni
Op vaderdag is Emax Domina aanwezig bij de Feel Good Market in Eindhoven. Dit is een bruisende markt vol design, art, fashion, vintage, etc. met daarnaast live muziek, workshops en theater. De markt is op het Festivalterrein Strijp S. (bij slecht weer binnen), van 12:00 - 18:00 uur. De entree is gratis.


Ultimate Webshop Verkiezing 
Emax Domina is genomineerd voor The Ultimate Webshop. We zijn geselecteerd uit alle aanmeldingen als 1 van de 10 finalisten in de categorie 'Wonen, Kado, Creatief'. Daar zijn we uiteraard vreselijk trots op! Ik zou het geweldig vinden als je op Emax Domina zou willen stemmen. Als je je stem uitbrengt dan maak je kans om een van de vier cadeaupakketten te winnen. Stemmen is mogelijk tot 1 juli 2012.Emax Domina thuisparty bij jou thuis?
Wij komen graag een Emax Domina Party bij je thuis verzorgen. Als jij een stuk of 10-15 vrouwen bij je thuis uitnodigt, dan kom ik je huiskamer inrichten als een leuk winkeltje met de hippe, kleurrijke producten van Emax Domina. Ik vertel graag de achtergronden achter de producten. Tijdens een home party gelden gereduceerde prijzen. En als gastvrouw ontvang je uiteraard een leuke beloning. Kijk op de website voor meer informatie. 
  |  
Copyright © 2012 Emax Domina, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp