Dit is de nieuwsbrief van Emax Domina - Mooi en verantwoord uit India - met nieuws over nieuwe producten, acties en evenementen.

 


 
Nieuwsbrief    -    februari 2015
 
Als lezer van deze nieuwsbrief krijg je tot eind februari 15% korting met kortingscode FEB15 in de webshopDeze code geldt voor alle producten, dus ook voor de producten in de SALE.


Rubber manden
De rubberen manden van gerecyclede autoband waren het best verkochte product van 2014. Ze worden voornamelijk gekocht om er de openhaardhoutblokken in te bewaren. Want ze zijn stevig, stoer en veilig om naast de openhaard te zetten. Maar de manden zijn ook leuk als plantenbak, of voor speelgoed, of - zoals 1 klant aangaf - voor de zakken met kattenvoer in de keuken! 

Nieuwe modellen in de collectie:


Mand: 34,95 €,   Emmer: 14,95 €,   Brievenstandaard17,95 

Wil je meer lezen over Creative Craft die de manden met de hand maken van oude autobanden, kijk dan op de website.


Nieuwe producten
Er zijn o.a. nieuwe producten van gerecycled moederbord:
         

Notitieboekje: 15,95 €,    Kerstster: 4,95 €,    Doosje: 17,95 €.

 
En producten van restanten blik. Het grappige is dat het blik dat is gebruikt voornamelijk komt van het merk 'Dutch Lady', een bekend merk in Azië voor melkproducten, onderdeel van Friesland-Campina. Dus eigenlijk zijn het dan weer een beetje Nederlandse blikken. 

Koekblik: 15,95 €,       Pottenset: 29,95 €,        Grote kan: 15,95 €.

 
 
Ecowings
We zijn er trots op dat wij het merk Ecowings in Nederland (of eigenlijk Europa!) vertegenwoordigen. Zij maken hele mooie, kwalitatief hoogwaardige tassen van gerecyclede tractorbanden, met kleurige ritsen. De hele collectie is te zien op de 
eigen website voor EcoWings. 


Laptoptas 'Mountain Panda': 119,95 


FairFriends is live !
Onze producten zijn ook te koop bij FairFriends
. Voor elk product wat je koopt bij FairFriends gaat 10% naar een goed doel wat je zelf kunt kiezen. Naast de producten van Emax Domina zijn er nog veel meer leuke, duurzame en eerlijke producten van andere 'kleine' importeurs te koop. 


Bollywood schorten van billboard,
van 24,95 € voor 18,95 €
 

Deze superleuke schorten zijn deze week in de aanbieding. Ze zijn door de vrouwen van SPEED gemaakt van oude geplastificeerde reclameposters, dus makkelijk schoon te maken. De achterkant is van stof. Ze zijn behoorlijk royaal (vallen tot over de knie) dus beschermen je kleren goed tijdens het koken. Je kunt kiezen uit een mooie Bollywood-man of een mooie Bollywood-vrouw. Ze zijn allemaal uniek!
     

Facebook en Twitter
Emax Domina is ook aanwezig op Facebook en op Twitter. Wil je ons Liken en Volgen? Dan blijf je op de hoogte van de acties. Zo hebben we iedere week een andere Weekaanbieding. En het is natuurlijk helemaal leuk als je een berichtje achterlaat op de Facebook pagina of op Twitter.

 
 
Kadobon
Wil je iemand zelf een kado laten uitkiezen van Emax Domina? Kies dan voor een 
kadobon van 25€ of van 50 €. Er wordt een folder meegeleverd met de producten die voor die bon kunnen worden besteld (incl. de verzendkosten). Zo weet je dat degene die de kadobon krijgt niets hoeft bij te betalen! Er staan producten bij die normaal in de webshop duurder zijn.
 
Last minute een kado nodig? Bestel de kadobon, ontvang 'm per email en print de bon en de bijbehorende folder zelf uit!


En tenslotte.....
heb ik nog een vraag aan degene die deze nieuwsbrief helemaal tot het einde toe heeft gelezen! Ik ben op zoek naar een zakelijke partner: iemand met een commerciele inslag die met name Ecowings op de kaart wil zetten in de zakelijke markt (bedrijven, banken, etc.). Vind je fairtrade & duurzaamheid ook zo belangrijk, ben je commercieel en wil je je mede-inzetten om Ecowings in Nederland tot een succes te maken? Laat het me weten! 
  |  
Copyright © 2015 Emax Domina, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp