Copy
Nieuwsbrief 32: vrijdag 12 juni competitieBBQ!
Is this e-mail not displaying correctly?
View it in your browser.


Beste Qravelaar,

Dit weekend was alweer de vierde speelronde van de voorjaarscompetitie en er is weer hard gestreden voor de punten op de banen binnen en buiten Leiden. De uitslagen zijn verderop in de nieuwsbrief te vinden.
Na vier speeldagen is het tijd voor rust en daarom zal er volgende week geen competitie zijn. Voor veel Qravelaars is dit echter geen reden om niet te tennissen en wij zullen dan ook in grote getale aanwezig zijn op het NSK dat komend weekend in Tilburg plaatsvindt. Ben je toevallig in de buurt of heb je geen idee wat je met een weekend zonder tennis aan moet? Kom dan vooral de verschillende Qravelaars aanmoedigen.

Na de data van de Clubkampioenschappen is nu ook de datum van de competitieBBQ bekend. Het moment om de voorjaarscompetitie gedag te zeggen en de zomer te begroeten. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 12 juni. Dus of je nou competitie speelt of niet, zet deze datum alvast dubbeldik onderstreept in je agenda want het belooft een mooie avond te worden. Meer informatie volgt uiteraard spoedig.


We zijn op dit moment ook opzoek naar gezellige Qravelaars die het leuk lijkt om zitting te nemen in het Qravelbestuur. Lijkt het je wel wat om het overzicht te houden op alle activiteiten, de tenniscompetities te leiden of misschien deze nieuwsbrieven te schrijven? Geef je dan snel op via bestuur@qravel.nl! Ook kan je hier of bij een van de bestuursleden terecht voor al je vragen.

Naast leden voor het toekomstige Qravelbestuur zijn we ook opzoek naar Qravelaars die aan de Sjaarscie commissie willen deelnemen. Lijkt het je leuk om nieuwe Qravelleden wegwijs te maken binnen de vereniging met zowel tennis gerelateerde als ook andere activiteiten? Stuur dan een mailtje naar
bestuur@qravel.nl of spreek een van de bestuursleden aan.

Dit was het weer voor deze week. Veel plezier met Koningsdag, geniet van de oranje tompoucen en oranjebitter en tot volgende week.

 

Namens het bestuur '14 - '15,

Conrad Schreuders
Secretaris
Adres veranderd?

Ben je kortgeleden verhuisd of wil je graag de Qravity en andere Qravelpost nu eens op je Leidse adres ontvangen? Stuur dan een mailtje naar bestuur@qravel.nl, dan passen wij je gegevens aan. Ook wanneer je een nieuw telefoonnummer hebt, kan je dit aan ons laten weten.       

Agenda
 

Za. 9 mei: Vijfde competitiedag zaterdagcompetitie
Zo. 10 mei: Vijfde competitiedag zondagcompetitie
Do. 21 mei: Paris Fête
Do. 28 mei: Roland Garros
Vr. 12 juni: CompetitieBBQ


Competitie uitslagen
Zaterdag

 
Dames 1(Elianne van den Bos)             3 - 3
Dames 2 (Lisa Beukers)             0 - 6
Dames 3 (Anne de Wringer)       1 - 5
Dames 4 (Debbie Timmermans)   3 - 3
Dames 5 (Quirine Deurvorst)      1 - 5
Heren 1 (Robert Breedveld)        3 - 3
Heren 2 (Wouter Nieuwenhuis)   0 - 6
Mix 1 (Sophie Rooijakkers)          4 - 1 :)
Mix 2 (Merielle Soeters)          4 - 1 :)
Mix 3 (Nathalie Masurel)               3 - 2 :)
Mix 4 (Erik Hutten)     4 - 1 :)
Mix 5 (Judith van Leeuwen)        5 - 0 :D
Mix 6 (Eva Molendijk)          1 - 4
Mix 7 (Eric Brüning)   2 - 3
 

Paris Fête


Bonjour!
28 mei gaan we met een groep Qravelaars en Obvii naar Roland Garros à Paris. Om vast een voorproefje van Paris te geven en omdat het gewoon weer eens tijd wordt voor une bonne fête, gaan we 21 mei een heus Paris Fête geven. Trek je la plus belle robe aan of ton pantalon le plus chic. Onder het genot van un vin zal de mooiste Franse muziek gedraaid worden. Of je nou mee gaat naar Parijs of niet, kom de 21e allemaal naar dit feest :)

 


Qravel Open Toernooi!


In de week van 3 tot 9 augustus staat een van de hoogtepunten van het Qravel jaar op de agenda: het Qravel open toernooi! Gehuld in het thema ‘tropical shots, go (coco)nuts’ zullen we het strand, de tropen en de vakantie sfeer naar het USC brengen, waar we een week lang een tropisch tennistoernooi zullen organiseren voor alle niveaus. Niet alleen kan je mooi shinen op de baan zelf, ook daaromheen belooft het een super week te worden!
Mis deze topweek dus niet en houd allemaal deze data vrij in jullie agenda. Meer informatie over het OT zal overigens snel volgen!
Wij zullen jullie op de hoogte houden via facebook en de website en bekijk ook ons
promo-filmpje!
 

Qravelbril en Qravelpet


Nu de voorjaarcompetitie voor de deur staat, heb je de kans om weer eens echt te schitteren op de baan. Naast de altijd nuttige Qravelpet is een zonnebril tegen de zon dan geen onnodige luxe. Gelukkig biedt Qravel uitkomst: de Qravelzonnebril! Stuur een mailtje naar bestuur@qravel.nl en wordt de trotse eigenaar van dit onmisbare flitsend blauwe voorjaarsattribuut. De beste €2,50 die je ooit zal besteden.
En vergeet daarbij niet ook de heuze Qravelpet te bestellen. Een pet met je favoriete tennisclub erop, wie wil dat nou niet?! Bestel hem nu voor slechts €3 via bestuur@qravel.nl.

    

Toernooien
 

29 april - 3 mei: NSK Tilburg
26 - 28 juni: Beachtennis toernooi, tilburg
8 - 14 juni: Qravel Clubkampioenschappen
3 - 9 augustus: Qravel Open Toernooi
 
 


Competitie uitslagen
Zondag

 
Dames 1 (Eva van Dongen)                     6 - 0 :D  
Dames 2 (Annemarie de Jong)   5 - 1 :)  
Dames 3 (Marielle Boogmans)    6 - 0 :D  
Heren 1 (Antonie Verheijen)       6 - 0 :D  
Mix 1 (Jelle van Haaren)           3 - 5  
Mix 2 (Ruben Tijs)          4 - 4  
Mix 3 (Dirk Vliegenthart)               6 - 2 :)  
Mix 4 (Lisanne Blom)     7 - 1 :)  
Mix 5 (Lisette Sundermeijer)        6 - 2 :)  
Mix 6 (Lianne van Staveren)        3 - 5  
Mix 7 (Elke van Mierlo)   8 - 0 :D  
 


Clubkampioenschappen


Vanaf 8 t/m 14 juni vinden de clubkampioenschappen plaats! Het belooft een sportieve en bovenal gezellige week te worden met veel activiteiten. Zowel de beginnende als ervaren tennissers zijn welkom! Wil je deelnmane aan deze fantastische week? Schrijf je dan nu in via deze link.

Inschrijven is mogelijk t/m 22 mei. Voor meer informatie kan je mailen naar
ck@qravel.nl of kijk op toernooi.nl.

 


 Quote

"You need a defeat to give value to your victories"
Rafael Nadal
 


Foto van de week


Zaterdagteams volop in actie tijdens de wedstrijden
Copyright ©  2014 S.T.V. Qravel, All rights reserved.
Je krijgt deze mail, omdat je lid bent bij S.T.V. Qravel


Ons post adres is:
S.T.V. Qravel
Hildebrandpad 137
2333DE Leiden


Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Share
Tweet
Forward