Copy
#Borealis2017 team, BLC #7 og Early Bird festival pass.
View this email in your browser
#Borealis2017 Dream team

Dette er teamet som får frem magien på Borealis 2017! 
Hver høst vokser Borealis teamet seg større for å forberede festivalen, og vi ønsker Kjetil Bjøreid Aabø velkommen som vår nye produsent. Foruten Borealis er han er eksepsjonelt flink til å løse tekniske utfordringer gjennom arbeidet sitt på USF Verftet, og han har også en hemmelig musikalsk side som medlem i Bergens legendariske synthpop band, Casiokids! Vi er glade for å by velkommen tilbake Irem Müftüoglu, nå i rollen som kommunikasjonsansvarlig, og som også jobber med kommunikasjon hos BIT20 ensemble. På kontoret har vi allerede fantastiske Gabriela Passos på plass, og hun er klar for en ny runde som magikeren som får reiser, billetter og de viktige detaljer på plass.

Vi er utrolig glade for å ha så dyktige mennesker til å møte utfordringene som kommer med å arrangere en liten festival med store ambisjoner. Snart ønsker vi også velkommen til resten av det herlige festivalteamet, våre festivalpraktikanter og selvfølgelig våre kjære frivillige til å virkelig løfte festivalen!
Hvis du er interessert i å være en del av Borealis eventyret, følg med her for å se hvordan du kan bli frivillig og en del av vårt Borealis team!

Peter & Tine

BLC #7 med Jonáš Gruska
 

Til vår neste Borealis Listening Club #7 får vi besøk fra den slovakiske artisten Jonáš Gruska. Han er en spennende lydkunstner som arbeider med feltopptak, og som også lager sine egne instrumenter. Han kommer til Bergen for å forberede sin stedspesifikke installasjon som du kan se og høre fremført under Borealis 2017! Denne kvelden vil han fortelle mer om hans nye fasinasjon for elektromagnetiske innspillinger og hans egne instrumenter – de er laget for å fange et helt nytt univers av lyder.
 
Vi byr også på høydepunktene fra Nordic Music Days Festival nå nylig på, og vi har selvfølgelig holdt av plass til dine forslag til musikk vi kan høre på - send gjerne forslag til post@borealisfestival.no
 
Som alltid vil det være popkorn på bordene, lytting og spennende samtaler og baren er åpen. Vi sees!

Her finner du mer informasjon om Borealis Listening Club og melder deg inn i vår Facebook gruppe. Klikk her for mer informasjon om BLC#7

Early Bird Festival Pass

Vi har lettet på sløret for enkelte deler av programmet, men likevel er det fremdeles mulig å sikre seg et av vår super-billige, tidsbegrensede Early Bird festivalpass til kun 630,-. Om du sikrer deg pass med tilgang på over 20 eventer i løpet av festivalen i 2017, vil du være en av de smarteste, eventyrlystne lyttere i Bergen!

Du inviteres med på en musikalsk reise rundt på mange av byens både kjente og ukjente arenaer. Du får ta del i den fantastiske Borealis opplevelsen og husk at det er mulig å få med deg alle konsertene! Men vær rask, for det er kun et begrenset antall av disse fantastiske festivalpassene!

Borealis 2017 Early Bird Festivalpass - BUY NOW
Copyright © Borealis, All rights reserved.

Our mailing address is:
Borealis
Hordaland Kunstsenter
Klosteret 17
Bergen, Hordaland 5005
Norway

You are receiving this because you've singed up for our newsletter.
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list