Copy
Een nieuw zomerseizoen staat voor de deur en het buitenleven leeft weer op. Wat je volgende pursuit ook gaan zijn - op de nieuwe YETI gear kun je hoe dan ook vertrouwen. Built For The Wild: Of het nu om een koelbox, carry-on tassen, gear cases of drinkwaren gaat.

YETI neemt elk product dat ze maken grondig onder de loep en zorgt dat het klopt, no matter what. Scroll verder voor een impressie van de collectie en download catalog en beeldmateriaal via de links onder aan de mail. 

Onze allereerste YETI koelbox op wielen brengt de legendarische robuustheid en de ongeëvenaarde isolatiekracht van de Tundra® Series een stap verder. Geen concessies bij het ontwerp van deze krachtpatser in het koud houden. De Tundra® Haul™ is de sterkste koelbox op twee wielen.

De Camino®  Carryall is van binnen en van buiten robuust ontworpen met het oog op bruikbaarheid. Deze draagtas is gemaakt van hetzelfde waterdichte en gemakkelijk te reinigen materiaal als de Panga® Duffel. Hij houdt je natte wetsuit, skiboots of laarzen binnen, beschermt droge uitrusting tegen modder en plassen en vormt een stevige barrière voor scherpe voorwerpen, haken en gereedschap. Ontworpen om het vuile werk van elk avontuur een beetje gemakkelijker te maken. De Camino®  Carryall is de perfecte universele tas voor elke dag.

De YETI Rambler® familie is enorm robuust en houdt je drankjes zo lang mogelijk koud (of heet). Gemaakt van duurzaam roestvrij staal met dubbelwandige vacuümisolatie en vaatwasserbestendig. Ontdek de Rambler drinkbeker of -fles die het beste bij jouw volgende avontuur past.

De LoadOut GoBox praktisch onverwoestbaar en kan alle weersinvloeden doorstaan. Vol in de hete zon, temperaturen onder nul in het veld. Ook het dagelijks misbruik tijdens het sjouwen in en uit de wagen of boot kan hij makkelijk aan.
THE YETI BRAND STORY
Het begint allemaal in 2006 wanneer de broers Roy en Ryan Seiders besluiten om een compromisloze en onverwoestbare koelbox te ontwikkelen. Opgegroeid in Texas, met een fanatieke vliegvisser als vader, zit het buitenleven en het vliegvissen in hun bloed. Vele dagen brengen ze door op het water. Op platte aluminium bootjes waarbij ze aan boord meegenomen koelboxen voor de vangst tevens gebruiken als platform om vanaf uit te werpen en te vissen....
> LEES HIER HET VOLLEDIGE VERHAAL
DOWNLOAD DE YETI SS22 CATALOG
YETI BEELDMATERIAAL
RESTOCK VIA THE B2B
Instagram
Website
LinkedIn
Email
TALEFISH
Sales & Branding Agency
Jorrit Pinckaers
06-41825341

Showroom: 
Amsterdamsestraatweg 29C
1411 AW Naarden


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TaleFish · Nieuwstraat 34 · Soest, 3762 TR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp