Copy
De nieuwe FW22 collectie van ARCADE is binnen en uit voorraad te bestellen of aan te vullen. Grote update vanaf dit seizoen: Alle riemen zijn nu voor 85% van Repreve gerecycled polyester gemaakt.  Dit staat nu ook vermeld op de nieuwe verpakking, die eveneens duurzamer is geworden (geen gespje met drukknoop meer). 

Scroll verder voor een eerste impressie en download de FW22 catalog en prijslijst via de links onder aan de mailing. Ook is er een dropbox link waarin je alle nieuwe beeldmateriaal kunt vinden. 

Reorders kunnen vanaf 20 stuks assortie gemaakt worden en zijn binnen enkele dagen franco geleverd. Even hulp of feedback nodig bij het aanvullen van de display?
Mail of bel, happy to help! 
NIEUWE FW22 STIJLEN:
IRONWOOD / BLACK
CREOSOTE / CHARCOAL
REALM / BLACK
BLACKWOOD / TUMBLEWEED
CREOSOTE SLIM / VERMILION 
IRONWOOD SLIM / CHARCOAL
CARRY OVER BASICS RESTOCKED:
RANGER / MIDNIGHTER BLACK
RANGER / CHARCOAL
RANGER / IVY GREEN
RANGER / NAVY
BLACKWOOD / BLACK - KHAKI
OPEN RANGE / IVY GREEN
Arcade Belts Co. werd in 2010 opgericht door freeskiërs Tristan Queen, Cody Townsend en David Bronkie vanuit de overtuiging dat riemen anders gemaakt kunnen worden. Ontworpen om beter te functioneren, langer mee te gaan en comfortabeler te zijn.
 Elke Arcade riem is gemaakt van elastische en sterke materialen. Duurzaam met een one-size pasvorm die voor iedereen minutieus af te stellen is. Dankzij de samenstelling van nylon en rubber hebben Arcade riemen de juiste flexibiliteit om met je mee te bewegen, no matter what.
 
Unieke weefpatronen, low-profile gespen waarbij geen metaal aan te pas komt en met oog voor detail in sprekende prints en kleuren. Ontworpen vanuit het perspectief van actieve en avontuurlijke persoonlijkheden.
 
 Stretchy - Lichtgewicht - Sneldrogend - Travel Friendly - Wasmachinebestendig.
DOWNLOAD DE FW22 CATALOG + PRIJSLIJST
DOWNLOAD BEELDMATERIAAL (DROPBOX)
RESTOCK VIA DE B2B
Instagram
Website
LinkedIn
Email
TALEFISH
Sales & Branding Agency
Jorrit Pinckaers
06-41825341

Showroom: 
Amsterdamsestraatweg 29C
1411 AW Naarden

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TaleFish · Nieuwstraat 34 · Soest, 3762 TR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp