Copy


Arcade Belts Co. werd in 2010 opgericht door freeskiërs Tristan Queen, Cody Townsend en David Bronkie vanuit de overtuiging dat riemen anders gemaakt kunnen worden. Ontworpen om beter te functioneren, langer mee te gaan en comfortabeler te zijn.

De FW21 collectie is momenteel nog goed op voorraad en met Holiday Season voor de deur is nu het goeie moment om de collectie weer aan te vullen. Hieronder een overzicht van enkele best sellers dit seizoen.

Download de catalog en beeldmateriaal of ga naar de B2B via de links onderaan deze mail. 
MIDNIGHTER BLACK
ARCLAB CHARCOAL
RANGER HEATHER / HINTERLAND
RANGER NAVY / HINTERLAND
RANGER VERMILION / DR RUG
RANGER TIDAL / DR RUG
RANGER GREY / PEAK CAMO
RANGER IVY BLACK / OPEN RANGE
RIDGE TIDAL
RIDGE NAVY
 Elke Arcade riem is gemaakt van elastische en sterke materialen. Duurzaam met een one-size pasvorm die voor iedereen minutieus af te stellen is. Dankzij de samenstelling van nylon en rubber hebben Arcade riemen de juiste flexibiliteit om met je mee te bewegen, no matter what.
 
Unieke weefpatronen, low-profile gespen waarbij geen metaal aan te pas komt en met oog voor detail in sprekende prints en kleuren. Ontworpen vanuit het perspectief van actieve en avontuurlijke persoonlijkheden.
 
 Stretchy - Lichtgewicht - Sneldrogend - Travel Friendly - Wasmachinebestendig.
 Nog geen Arcade dealer maar wel interesse om een start te maken? Geef een reply op deze mail voor meer info en advies in een goeie startcollectie. (Re)Orders op de B2B kunnen vanaf 20 riemen in de mix. Vrij indeelbaar en franco verzending binnen 3 dagen geleverd. 
DOWNLOAD FW21 CATALOG
DOWNLOAD FW21 MARKETING BEELDMATERIAAL
RESTOCK VIA DE B2B
TALEFISH
Sales & Branding Agency
Instagram
Website
LinkedIn
Email


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
TaleFish · Nieuwstraat 34 · Soest, 3762 TR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp