Copy
Bekijk de mail in de browser of stuur deze mail door aan een vriend

Samenwerken

De Transitie Motor jaagt aan

De Grote Transitie zoekt continu verbinding met alle organisaties en initiatieven die actief zijn om een duurzame en sociale wereld te realiseren. Daar is een belangrijk en impactrijk initiatief bijgekomen: De Transitie Motor. De Transitie Motor streeft naar dezelfde doelen als De Grote Transitie. Op korte termijn (tot 5 mei 2021) is zij actief in het zichtbaar maken van de Transitie: "We verbinden initiatieven en versterken de beweging. We nodigen burgers, organisaties, beleidsmakers, overheid en politiek uit om mee te doen, van elkaar te leren en de in gang gezette koers groter te maken en te ondersteunen."

Het komende jaar liggen er dus veel kansen voor samenwerking!
Kijk bij de Transitie Motor

In de agenda:

Katherine Trebeck
Eind september komt Katherine Trebeck naar Nederland op uitnodiging van Thrive Institute. Je zou haar kunnen kennen van de Wellbeing Economy Alliance. Op 25 september komt ze langs bij De Transitie Motor. Hou onze facebook of twitter in de gaten.

Actueel

Participatie Inkomen & beleid
Rebecca Belochi, onderzoeker bij Our New Economy, heeft beleidsaspecten van een Participatie Inkomen onderzocht er daar een rapport over geschreven. Op 7 september organiseert Divosa i.s.m. Movisie een online presentatie en discussie.
 
Meer informatie over de bijeenkomst
Wat is Just Transition?
Daarvoor moeten we in Brussel zijn bij de Green Deal. Hoe houden we de klimaat- en energietransitie voor alle regio’s en alle mensen betaalbaar? Milieudefensie schreef een plan dat volgens CE Delft werkt.
Lees over de klimaateconomie

Help ons het samen te doen!

Jouw steun helpt ons in de samenwerking: een goede website, nieuwsbrieven en online informatie en het organiseren van bijeenkomsten. Samenwerking is niet altijd gratis. Met jouw hulp kunnen we het netwerk versterken.

Ondersteun ons met een bijdrage op bankrekeningnummer:
NL 27 TRIO 0197 6010 65 t.n.v. Our New Economy.
Of via een Tikkie: scan daarvoor de QR code hiernaast.
Stichting Our New Economy heeft de ANBI-status, het RSIN-nummer is 852199703

We Doen Het Samen!

Zin in een paar dagen vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante online workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!
Het We doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inzichten en financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Met bijna vijftig online workshops, de jaarlijkse uitreikingen van Kern met Pit en de Nationale Vrijwilligersprijs, Donatie op Locatie en het gezellige Buurtplein waar je talloze fondsen en organisaties vindt die jouw initiatief verder kunnen helpen. Dit keer volledig online, maar daardoor niet minder leuk!

Op zaterdag 5 september is de kick-off met Peter Heerschop, Cormac Russell, Joris Luyendijk, Rocky Hehakaija, Masis Hurak, etc.

Het We doen het samen! Festival is een initiatief van KNHM Foundation en VSBfonds.

Kijk en schrijf je in
Twitter
Facebook
Website
Email
Copyright © 2020 Stichting Our New Economy, All rights reserved.


Wil je iets aanpassen aan het ontvangen van deze emails?
Je kunt zelf je voorkeuren bijwerken of uitschrijven van de maillijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp