Copy
English version, cliick on translate - Kunt u deze pagina niet goed lezen? Bekijk het in uw browser. .
Zeiljacht huren - Flottielje zeilen - Jacht met schipper - Meezeilen - Gulet Blue Cruises - Catamarans - alles voor uw zeilvakantie
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Het zeilseizoen in begonnen, blije mensen.
Het zeilseizoen is begonnen!Ook wij zijn deze week weer te water gegaan. Ons kantoor wiebelt weer wat meer als in de winter.
Onze flottielje in Sardinië is goed volgeboekt. Alleen in het voor en naseizoen nog plek.
Daarnaast varen onze klanten weer overal ter wereld. Met en zonder schipper, bareboat  en in flottielje. In juni hebben we een grote incentive met 10 gulets in Turkije en daar zijn we heel trots op.
Velen van jullie zullen ook al geboekt hebben en daarom handige tips voor de zeilvakantie. En heb je nog niet geboekt dan hebben we altijd nog last minutes.

Zeilen in een andere land, andere inventaris andere gebruiken.Wij Nederlanders zetten koffie met een filter. Maar de Italianen doen dat met een klein potje op het vuur. Filters en filterzakjes zijn in de supermarkten nauwelijks te vinden. Wil je toch zo koffie zetten neem het dan mee.  Ook in Turkije wordt er niet op onze manier koffie gezet.
Theedoeken kent men ook niet echt in het buitenland, stop er daarom 1 of 2 in je koffer als je die graag wilt hebben. 

 Zwemvesten aan boord, dit zijn bijna altijd de ouderwetse  dikke vesten. Als je dit vervelend vindt, neem dan zelf een opblaasvest mee.  Vergeet niet het patroon los te draaien als je gaat vliegen!
 

Wat moet ik doen als er onderweg iets kapot gaat of als ik een klacht heb? Iets wat niet zo leuk is om aan te denken maar wel belangrijk als er iets mis gaat.
Als er tijdens uw zeilvakantie iets kapot gaat aan de boot dan dient u direct contact op te nemen met  de basemanager. U heeft zijn of haar gegevens gekregen bij de check in. Zij zullen met u bespreken hoe en waar de reparatie kan plaatsvinden. Soms is het ook handig om een foto naar de basemanager te sturen van het geen dat kapot is gegaan. Helaas is het altijd mogelijk dat er onderweg iets kapot gaat, dat kan bij nieuwe en oudere schepen gebeuren. In het contract staat binnen hoeveel tijd de schade gerepareerd moet worden alvorens u aanspraak kunt maken op compensatie.
Mocht de communicatie met de basemanager moeilijk verlopen, neemt u dan direct contact met uw agent in Nederland  op zodat zij direct kunnen bemiddelen.
Neem in geval van een aanvaring ook altijd contact op met de basemanager en de havenmeester.
Als u een klacht heeft over de zeilvakantie. Laat het dan al onderweg weten. Uw agent zal dan ook om fotos vragen en contact opnemen met de verhuurder. Als u pas na uw vakantie een klacht indient dan kan er meestal niet veel meer gedaan worden. Meldt uw klacht ook altijd ter plaatse aan de basemanager. De agent zijn of wij of helaas een ander bij wie u geboekt heeft.
Meer interessante informatie vindt u bij onze FAQ's
 
Nog niet geboekt???? 
Dan hebben wij nog heel veel
Last minutes http://www.lastminute-sailing.com/index.html ,
One ways http://www.lastminute-sailing.com/one-way-zeilvakanties.html
of korte zeilvakanties http://www.lastminute-sailing.com/korte-zeilvakanties.html

Wij wensen iedereen weer een prachtige zomer toe met veel zeilplezier!

Maartje en Ton van den Berg en scheepshond Mokai 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool