Copy
English version, cliick on translate - Kunt u deze pagina niet goed lezen? Bekijk het in uw browser.

Zeiljacht huren - Flottielje zeilen - Jacht met schipper - Meezeilen - Gulet Blue Cruises - Catamarans - alles voor uw zeilvakantie
 
 
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
ZiltSuper leuk zeilmagazine, online en gratis.

Wij wensen jullie een geweldig 2015 toe!! Dat er maar veel gezeild mag worden.Goede voornemens om weer eens lekker op zeilvakantie te gaan? Velen van u zijn er momenteel mee bezig of hebben al geboekt, daar zijn wij heel blij mee! Heeft u nog niet geboekt dan helpen wij u graag. Met of zonder schipper, in flottielje, zelfstandig of met een gulet. Laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag.

Nieuwe button op onze site. Als u zelf wilt zoeken naar een leuk schip voor uw zeilvakantie dan kan dat ook. Op onze website hebben we een nieuwe button.


Als u daar op klikt komt u op een pagina terecht waar u op land, zeiljacht, aantal hutten, etc. kunt zoeken en vervolgens de beschikbare schepen met prijzen te zien krijgt. 

Een ander goed voornemen kan het behalen van het vaarbewijs zijn. Bijna nergens is het nog mogelijk om zonder vaarbewijs zelfstandig te varen. Nu heeft u nog de tijd om het te halen. Kijk op de website van Vamex hoe dat gaat en wanneer u examen kunt doen.


Bedankt voor het lezen van onze nieuwsbrief en we staan voor u klaar om onze passie voor het zeilen met u te delen!
 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool