Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Het voorjaar komt er aan!Nog maar 2 maanden en de eerste klanten gaan al zeilen.
Het voor en najaar is een geweldige periode om te gaan zeilen. Het is dan al mooi weer, prijzen van schepen zijn lager, de havens rustiger, dus eigenlijk heel veel voordeel. Veel klanten hebben dat al ontdekt en boeken daarom ook voor deze periode vroeg. In september worden de boten al schaars. Wacht dus ook voor deze periode niet te lang met boeken.

Exotische bestemmingen bijvoorbeeld Malta en de Seychellen.
Malta is een prachtige bestemming, nog niet bij iedereen bekend maar onze eerste klanten gaan er zeilen! Lees er meer over op ons blog http://www.gofunsailing.com/nl/blog/17/zeilen-malta/
De Seychellen zijn wellicht iets bekender, geen goedkope bestemming, maar wel heel bijzonder!
Naast deze 2 bestemmingen verhuren wij zeilschepen over de hele wereld.

Wilt u sneller zeilen deze zomer? Dan geven we hier een goede tip voor het trimmen van de genua.
Wij zien het vaak in onze flottielje dat het voorzeil er niet optimaal bij staat wat betekent dat er verlies aan snelheid is en dat is soms best jammer. Vergeet ook niet dat als de genua ingerold wordt omdat het wat harder waait, u ook de schoothoek van de genua moet veranderen. Het schootblok zal dan verder naar voren geplaatsts moeten worden. Hier onder een kleine uitleg. 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool