Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Waar gaan we zeilen in 2016?


De foto die je bovenaan de nieuwsbrief ziet is ons schip voor anker in Sardinië. Ze staat nu op de kant in Marseille maar in mei varen we naar Mallorca alwaar wij deze nieuwe flottielje gaan begeleiden! Mallorca is een fantastische bestemming die al jaren op onze wensenlijst stond om een flottielje te gaan starten. Nu is het zo ver en wij hebben er enorm veel zin in. Op onze Facebook pagina zullen we een link naar een mooi fotoalbum plaatsen.

Heb je nog niets geboekt? Kijk dan eens in ons boekingssysteem op de website. Dit systeem is in Real time dus altijd up to date.En wil je zoeken op lastminutes of korte zeilvakanties dan kan dat ook
http://www.lastminute-sailing.com/korte-zeilvakanties.html

Gratis navigeren voor een week met Navionics
Veel van onze klanten vragen om een plotter in de kuip. Maar dat is niet altijd voor handen. Meer en meer verhuurders brengen de plotters weer naar de kaartentafel binnen omdat ze buiten erg kwetsbaar zijn. Een heel goed alternatief is een tablet of IPad met bijvoorbeeld Navionics software. Dit kost maar een paar tientjes en nu kun je de software een week gratis gebruiken!

Bareboat, guletcruises, meezeilen, wij organiseren het!
Voor een flottielje zeilvakantie weet iedereen ons goed te vinden. Wat niet iedereen weet is dat wij ook zeer goed zijn in het vinden van een geschikte  boot om zelfstandig mee te varen. Of een guletcruise met bemanning, of een catamaran met crew. Ondertussen hebben wij ruim 12 jaar ervaring in het vinden van de juiste zeilvakantie voor onze klanten en dat doen wij met volle passie!
Ook organiseren wij de vlucht en accommodatie indien gewenst.
Lees hier wat klanten van ons vinden: http://www.gofunsailing.com/nl/ervaringen/

Over 2 weken is het pasen, we wensen jullie nu alvast geweldige dagen toe en als je zin hebt om te gaan zeilen, klik dan op de paaseieren voor een heerlijke zeilvakantie!


 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool