Copy
English version,click on translate - Kunt u deze pagina niet goed lezen? Bekijk het in uw browser.
Zeiljacht huren - Flottielje zeilen - Jacht met schipper - Meezeilen - Gulet Blue Cruises - Catamarans - alles voor uw zeilvakantie 
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Prijslijsten zeilvakanties 2019 bekend
 
Bijna alle prijzen en data voor zeil seizoen 2019 zijn bekend en staan op de website. En er wordt dan ook al volop geboekt. Hoe vroeger je boekt des te meer keuze aan schepen je hebt en je verdient een goede vroegboekkorting!Flottielje zeilen Sardinie en CorsicaDe 2 weekse Corsica flottielje staat op 20 juli gepland. Wil je mee? Laat het ons dan zsm weten.

Flottielje Zeilen Mallorca, vanaf half juni 2019
Flottielje Zeilen Turkije, vanuit Fethiye en Orhaniye
Flottieje Zeilen Kroatie, vanuit Pula, Sukosan of SplitVaar mee met deze prachtige Klassieke jachten van 38 of 54 meter.
Deze schepen varen op de meest mooie bestemmingen zoals het Caribisch gebied, Canarische eilanden, Portugal, Spanje, Italie, Malta en Griekenland. Meer informatie https://www.gofunsailing.com/nl/meezeilen/zeilcruise-klassieke-jachten/Leuke Blogartikelen
Kijk nog eens naar de blogartikelen op onze website voor wat inspiratie voor uw volgende zeilvakantie.
https://www.gofunsailing.com/nl/blog/


Tips voor uw volgende zeilvakantieOp de meeste charterschepen vind je de ouderwetse maar altijd werkende zwemvesten.  Wil je liever een inflatable zwemvest gebruiken op vakantie? Schaf er dan zelf 1 aan en neem die mee. Dan kun je zelf  zorgen dat hij goed onderhouden blijft en dat je gaspatroon nog goed is. Naast een zwemvest vinden wij een handmarifoon en digitale zeekaarten op een tablet of telefoon heel erg de moeite waard om zelf mee te nemen.Verdien de hoogste vroegboekkorting in oktober, boek nog deze maand!!!

 
 
 
 
 
 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool