Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
15% vroegboekkorting mogelijk als je nu boekt.
En voor onze vaste klanten nog eens 5% VIP korting! Dit geldt voor bareboat en flottielje zeilvakanties. Zoek alvast jouw boot uit.
klik hier om uw schip met prjis te kiezen


Nieuwe flottielje in Mallorca
Half juni 2016 starten we onze nieuwe flottielje in Mallorca! De flottielje in Sardinië blijft ook bestaan maar wij begeleiden zelf de flottielje vanuit Palma de Mallorca.
De lijst met schepen waarmee je kunt deelnemen staat al voor je klaar. Het aantal deelnemers aan de flottielje is beperkt dus boek snel.                                      

Is flottielje zeilen iets voor mij?Lees op ons blog hoe flottielje zeilen is vernieuwd en wat ons concept is.
Gulet Cruises zeer populair in 20163 op Reis maakt een Gulet Cruise zoals wij die ook voor jou verzorgen.
Zie hieronder het filmpje. Wil je dit ook meemaken? Laat het ons zsm weten en wij helpen je met het orgaiseren van je vakantie. Als je wilt met alles er op en eraan zodat je alleen maar hoeft te genieten.Wij wensen jullie weer veel plezier met deze nieuwsbrief en helpen je graag met het organiseren van een heerlijke zeilvakantie. Laat je ons snel weten wat we voor je kunnen doen?

Vele zeilgroeten van
Maartje en Ton van den Berg 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool