Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Moeiteloos je zeilvakantie boeken
Heeft u dat ook, dat u nog de was van de vakantie aan het wegwerken bent en er wordt alweer gevraagd, waar gaan we volgend jaar heen met vakantie?
Het zoeken naar een heerlijke zeilvakantie kan weer beginnen. Om dit dit zoekproces gemakkelijker te laten verlopen is het handig om een paar zaken vooraf te bedenken.
  1. Kijk de schoolvakantie periode na als je kinderen hebt en check ook op het werk of het mogelijk is.
  2. Bedenk of je wilt vliegen of met de auto wilt rijden.
  3. Zijn er wensen bij de groep voor een bepaalde bestemming of is een bepaalde bestemming uitgesloten.
  4. Hoeveel mag de vakantie ongeveer gaan kosten.
  5. Zijn er specifieke wensen mbt het soort zeiljacht?
  6. Willen jullie in een flottielje zeilen, zelfstandig of met een schipper.
Als dit allemaal duidelijk is kunnen wij een goed voorstel doen en is de vakantie heel gemakkelijk georganiseerd. Met of zonder tickets, transfer en nog aanvullende accommodatie. En vaak is het ook mogelijk om de boodschappen te laten bezorgen zodat u zich daar ook niet druk om hoeft te maken.
Vlak voor de vakantie krijgt u van ons automatisch alle handige informatie toe gemaild zodat u snel aan boord kunt gaan en kunt genieten van uw zeilvakantie.
Stuur uw wensenlijstje aan ons op zodat wij een mooie aanbieding voor u kunnen maken. Met vroegboekkorting en ook een extra korting voor als u eerder bij ons geboekt heeft.


 
Speciale flottielje reizen voor 2017 

2 weekse Corsica Special vanuit Portisco, Sardinie. Start op 22 juli. Meer informatie kun je lezen op onze website. http://www.gofunsailing.com/nl/flottieljezeilen/flottielje-frankrijk-corsica/ 

2 weekse Mallorca Special rond het eiland. Start op 15 juli. 
http://www.gofunsailing.com/nl/flottieljezeilen/flottielje-spanje-mallorca/

 
Canarische eilanden een super winterbestemming.
Wist je dat de wintertemperatuur tussen de 20 en 24 graden ligt? Heerlijk weer om te gaan zeilen.
U kunt hier zeilen met een schipper of zelfstandig een zeiljacht varen. Wat u maar wilt. Wij helpen u met het vinden van de juiste zeilvakantie.

Speciale kerstaanbieding, meezeilen:
24 december - 4 januari, start en finish in Lanzarote met bezoek aan de eilanden Graciosa en Fuerteventura
12 daagse reis voor 895 euro p/p plus de boordkosten en tickets
Max 5 personen.
Er kan eventueel ook aangesloten worden als flottielje.
 
 

Palma de Mallorca als winterzeilbestemming
Misschien niet zo voor de hand liggend maar wij verhuren er een aantal schepen met kachel. Zo kunt u een stedentrip combineren met een paar uurtjes zeilen per dag. Uw schip ligt vlak bij de Kathedraal in Palma en u wandelt zo de oude stad in. De ligplaats is de hele week gratis te gebruiken. Als het mooi weer is blijft u een dagje voor anker liggen in één van den mooie baaien maar als u liever in de avond weer in de haven ligt kan dat ookDe wintertemperatuur is ongeveer 20 graden.

 

Meer Griekse Guletcruises in 2017 
Uit eigen onderzoek hebben wij gemerkt dat de Turkse problematiek vele malen groter gemaakt wordt in Nederland dan dat we daar ter plaatse merken. En dat is heel jammer want het is een fantastisch land en de mensen zijn er heel gastvrij. In 2017 zullen er net als andere jaren weer prachtige guletcruises gemaakt worden vanuit Bodrum.
Maar wilt u toch liever naar Griekenland dan hebben we 2 prachtige routes vanuit Kos. Naar het noorden via Kalimnos, Leros en Patmos, soms is Amorgos ook haalbaar. Of naar het zuiden via Nissiros, Tilos en eventueel Simi. U kunt een gulet helemaal privé huren of u kunt alleen een hut boeken.
 
Wie is gofunsailing?
Maak nu kennis met ons  https://www.youtube.com/watch?v=O5sL_DOA2do

Wij hopen dat je ons ezine leuk vindt om te lezen. Wil je het niet meer ontvangen dan kun je je hieronder uitschrijven.
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool