Copy
 English versioncliick on translate - Kunt u deze pagina niet goed lezen? Bekijk het in uw browser. 
Zeiljacht huren - Flottielje zeilen - Jacht met schipper - Meezeilen - Gulet Blue Cruises - Catamarans - alles voor uw zeilvakantie 
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Bespaar honderden euros door in december te boeken!Want de vroegboekkorting vervalt per 1 januari en we zien dat de goedkope tickets naar Sardinie en Mallorca ook al duurder worden. Het is toch veel leuker om het bespaarde bedrag aan de feestdagen uit te geven dan zo verloren te laten gaan?

Handboek Sardinie en Mallorca

Onze gasten in Sardinie krijgen een zeer mooi handboek van ons over het gebied, de ankerbaaien, waar je boodschapen kunt doen en waar je goed op moet letten, waar je lekker kunt eten, etc. Op dit moment zijn we ook zo'n boek voor Mallorca aan het maken. Dit is iets extras wat wij graag voor onze klanten doen.
 
Meezeilen, zeilen met schipper, guletcruise, wat is wat?
Wij merken dat hier veel vragen over zijn en zeker als je nog niet eerder een zeilvakantie hebt gedaan. Wij hebben deze informatie op een rij gezet en die kun je hier lezen, ga naar de brochure.

Afmeren aan een boei, hoe gaat dat ook alweer?
Waar je ook gaat zeilen, bijna overal kom je ze tegen, een boei met een oog er bovenop waar je aan af kunt meren. Vaak gaat dat nog niet zo gemakkelijk. Lees hier hoe het heel gemakkelijk kan waardoor u straks in een handomdraai kunt genieten van de baai waar u ligt!

 
Laatste paar weken alweer van het jaar! Sinterklaas staat voor de deur, kerst en oud en nieuw komen er aan. Drukke tijden voor iedereen. Wij wensen jullie een leuke feestmaand. Wij zitten klaar om voor jullie een fantastische feestaanbieding te maken! Vraag op tijd een offerte aan zodat je nog optimaal profiteert van de kortingen.

Maartje en Ton van den Berg 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool