Copy
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Ontvang een gratis pilotboek (ebook) van uw zeilgebied!
Nee verkopen vinden wij heel erg vervelend. 
Als u niet vroeg boekt is de kans groot dat wij nee moeten verkopen. Of het schip van uw keuze is er niet meer, of de vroegboekkorting is voorbij of de flottielje is vol.
Zelf zeilen wij de hele zomer in Sardinië met onze flottielje waar iedereen enorm geniet. We willen ook u graag helpen bij het vinden van een mooie zeilvakantie!
Boek in november of december, dan is de kans groot dat het schip van uw keuze en de reis van uw keuze er nog is en u krijgt dan de hoogste kortingen!
Boek nu en ontvang van ons, een gratis pilotboek kado zodat u alvast virtueel het gebied kunt verkennen! Vraag nu een offerte aan!

We hebben een aantal nieuwe flottieljes in Griekenland en Turkije!

Tip van de maandHeeft u een Iphone, Ipad, of Android tablet met GPS? Dan kunt u voor weinig geld een hele mooie app downloaden. Hiermee heeft u altijd uw kaartplotter buiten bij de hand. U hoeft niet meer de plotter/gps in de boot te bestuderen als u dat niet wilt want u heeft nu uw eigen plotter bij u. Zelf hebben wij deze software ook op de Ipad en we hebben veel gevaren en vergeleken en deze software werkt heel erg goed en is heel nauwkeurig. Let op, u moet ook altijd op de papieren kaarten blijven navigeren. 
Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

U vindt GoFunSailing nu ook op Facebook en LinkedIn.
Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool