Copy
English versioncliick on translate - Kunt u deze pagina niet goed lezen? Bekijk het in uw browser. 
Zeiljacht huren - Flottielje zeilen - Jacht met schipper - Meezeilen - Gulet Blue Cruises - Catamarans - alles voor uw zeilvakantie 
info@gofunsailing.com
06 - 20553904
Genieten op het water! Ziet u het al voor u, heerlijk zeilen en even weg van de alledaagse beslommeringen, dat is genieten!
Op een mooi zeiljacht voor u alleen. Of als u niet kunt zeilen met schipper en eventueel een kok. Wij verzorgen het graag voor u!
Wie wij zijn en wat we voor u kunnen doen ziet u in een kort filmpje, (klik op onze foto)

 

Let op als u een ouder schip boektDe prijzen van oudere schepen liggen lager dan de nieuwe schepen. Maar onze ervaring van de laatste jaren is dat de schepen met bouwjaar 2000 - 2005 wel heel erg gebruikt zijn en dat het vaak tegenvalt. Wij raden daarom aan om liever een jonger schip te boeken, vanaf bouwjaar 2005 of liever nog wat jonger.Bodrum Zeilwedstrijd met Gulets
In oktober is de beroemde BodrumCup weer gevaren en vele van de gulets die wij verhuren deden mee en zijn hoog geeindigd, zie hier een mooi filmpje van deze wedstrijden.

https://www.facebook.com/BodrumBelediyesi/videos/740066812760164/?fallback=1

Ook op deze schepen kunt u fantastisch genieten! De kok zal u in de watten leggen met de heerlijkste gerechten
Wij verhuren deze schepen geheel voor groepen of familie vakanties maar u kunt ook alleen een hut of bed huren.
De beste prijs en kwaliteit vindt u nog steeds in Turkije. Onze schepen vertrekken uit Bodrum. Om u een beeld te geven hoe het landschap eruit ziet vanuit de lucht vindt u hier een fantastisch filmpje.


http://matadornetwork.com/tv/turkeys-turquoise-coast-air/
Gratis pilotboeken

Wij hebben een aantal pilotboeken op onze website geplaatst die u kunt downloaden en waarmee u zich kunt voorbereiden op uw zeilvakantie.
Nog maar 6 weken!Het lijkt misschien nog ver weg, maar eind decemer zijn de meeste vroegboek kortingen voorbij. Ook zien we dat er dit jaar veel schepen vroeg geboekt worden. Wacht niet te lang met boeken als dat mogelijk is. 

Over GoFunSailing:

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van de lokale culinaire lekkernijen. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren en zullen u persoonlijk advies geven. Zeilen is onze passie en die delen we graag met u!

Contact:

06 - 20553904
info@gofunsailing.com

logo yachtpool